![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Chociaż się nie znamy - życzymy powrotu do zdrowia ! Gdybym wiedział że nie dojdzie do konfliktu Medi z Fioną mógłbym ją wziąć na "przechowanie" do czasu wyzdrowienia jej właściciela.
Może w tej kwestii wypowie się ktoś bardziej doświadczony ode mnie , ja mam smutne doświadczenia gdy chciałem zaprzyjaźnić sukę bernardyna z suką owczarka .... Może wilczaki mają inne podejście , chociaż jak patrzę na zachowanie Medi wobec innych psów to raczej nie mam złudzeń. Ale jakby co to służę pomocą Zbigniew |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Tak sobie myślę że tu nie chodzi o przechowanie do czasu tylko tak na stałe.
Wojtek trzymaj się szkoda że tak się stało jak się stało najważniejsze byś był zdrowy i Fionka znalazła równie dobry dom .Trzymamy za was kciuki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj,
Eliska (Fione)bude zpet do rodiny kde se narodila. Ja cekala jestli si ji vezme " Cora " a ked ne - pojede domu. Margo muze vymazat inzerat na Elisku. Ahoj a vsem v polsku dekuji !! ![]() Lucie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Zyczymy wszytkiego najlepszego.. i napisz, jak juz będzie u Was, nie daj o niej zapomniec
![]() powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj ,
Eliska je juz u nas - bude zit se psem Maxim Eden severu. Ahoj a dekuji !! Lucie |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
No i na zakończenie watku...HAPPY END w ilustracjach
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |