|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#101 |
|
K-Lee Family
|
My będziemy
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Senior Member
|
Gia - Super - potwierdzam Waszą obecność i nie mogę doczekać sie spotkania z Waszą "łobuzicą".
|
|
|
#103 |
|
The Grim Reaper
|
Potwierdzam też obecność mojej skromnej osoby plus mojego nieskromnego psa
|
|
|
#104 | |
|
K-Lee Family
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Distinguished Member
|
Zgłaszamy przyjazd: 2 osoby + Wilczak, rzecz jasna. Spać będziemy w namiocie. I mam prośbę- czy znajdzie się jakaś dobra dusza, która nas odbierze z dworca? Jeszcze nie mogę podać dokładnej godziny, ale już niebawem....
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Senior Member
|
Agnieszka- nie ma problemu . Tylko daj znać kiedy ( tzn w piatek czy w sobotę) będziecie i której.
|
|
|
#107 |
|
Senior Member
|
No i zapomniałam dopisać: Agnieszka - zapiszcie sobie do mnie i do Artura telefony. Sa na pierwszej stronie w zaproszeniu!
WAŻNA SPRAWA: MaRszobieg na orientację zaczyna się w sobotę miedzy 12:00 a 13:00, zatem Ci którzy chcą wziąć w nim udział musza przybyć do Sulmina przed wyznaczoną godziną. Mapka wkrótce!!
|
|
|
#108 |
|
Senior Member
|
PLAN DOJAZDU:
-dojazd z A1 i obwodnicy trójmiasta. - jeśli macie nawigację to poprowadzi was do Sulmina okręzna drogą ( przez Żukowo) ale też dojedziecie. Mapka dojazdu z Obwodnicy ![]() SZczegółowa mapa:
|
|
|
#109 |
|
Wiewiórka Wredna
|
No to już pewne - nas nie będzie. Nie damy rady
|
|
|
#110 |
|
Distinguished Member
|
Na dzień dzisiejszy jaka jest lista psów?
My chyba przyjedziemy w piątek wieczorem, ale jeszcze nie jestem pewna. |
|
|
|
|
|
#111 |
|
Distinguished Member
|
Jadąc pociągiem gdzie powinniśmy wysiąść?
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Senior Member
|
Na dworcu Gdańsk Główny! Czekamy na Info o godz.
|
|
|
#113 |
|
Junior Member
|
My co prawda moze do konca kolorystycznie pasujemy, ale jak sie uda to moze na chwilke po poludniu przyjedziemy w sobote. Ja niestety nigdy nie wiem na czym stoje
Mam pytanko - tropienie chcecie robic bardziej sportowe, czy chcecie bardziej uswiadomic wilczakowi po co ma nos ? Tak pytam z czystej ciekawosci ... Kiedys nawet z Sebastianem od Taro kladlismy sobie slady nawzajem. O przepraszam - kladlismy naszym psom. Moze na cos bym sie przydala, choc ponad rok juz nie bawilam sie w tropienie ... |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Senior Member
|
Tropienie bedzie w niedziele rano. Ja sama po raz pierwszy bedę sie z moim wilczakiem w to bawić. Myśle że będzie to raczej pokazanie co mozna zrobic i jak. A mój wilczak (niestety) wie po co ma nos
A Was serdecznie zapraszam!!!!!!!!!!!! I jakby co to możesz skontaktowac sie z Sebastianem i mu pomóc. Kazda głowa i ręce sie przydadzą
|
|
|
#115 |
|
Junior Member
|
W niedziele rano niestety mamy trening i trudno bedzie nam sie wyrwac wczesniej niz w poludnie, a na tropienie to troche pozno i pewnie wiekszosc bedzie sie juz szykowala sie do odwrotu.
Rozumiem, ze Sebastian robi czesc tropiaca ? Jak tylko bede wiedziala na czym stoje, to sie z nim umowie i ustale co i jak. Z uzywaniem 'nosa' to zdziwilabym sie gdyby wilczak nie weszyl Bardziej mi chodzilo o to, czy slady z zalozenia beda ukladane na 'zarcie', czy na 'ludzki' zapach, czyli bardziej 'uzytkowo'. Poza tym mozna by pokazac jak uzyc psi nos, gdy zgubimy kluczyki do samochodu czy tez rekawiczke. Mam nadzieje, ze chociaz na krotko uda nam sie dojechac.
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Senior Member
|
Jeszcze jedno - Ważne!
Jeśli ktoś bedzie przyjeźdżał bardzo rano lub w takiej porze że nikt nie bedzie go wstanie odebrać( mamy tylko 2 samochody, korki w trójmiescie) lub zdecyduje sie w ostatniej chwili to podaję alternatywny dojazd ( Do Otomina a stamtąd juz będzie łatwiej kogoś wysłać ok. 2 km) Pod Dworcem w Gdańsku Głównym mozna wsiąść w autobus 174 i dojechac do Otomina. ( wysiąść na ostatnim przystanku na pętli) Tam do nas zadzwonić i ktoś przyjedzie. 23.05.2008 autobusy jeżdżą jak w sobotę. Oto rozkład jazdy: SOBOTA, ŚWIĘTOodjazdy:| 04 | 41n| 05 | 58n| 06 | 58n| 08 | 28nF| 09 | 58nF| 11 | 28nF| 12 | 58nF| 14 | 28nF| 15 | 58nF| 17 | 58nF| 19 | 28nF| 21 | 02nF| 22 | 08n oznaczenia n i F to info. o tym jak jedzie autobus.
|
|
|
#117 | |
|
Senior Member
|
Quote:
A tak naprawdę nie wiem co Sebastian zaplanował. To jest jego :tropienie"
|
|
|
|
#118 |
|
Wilczy Duch
|
Kasik, ty się nie bój, nasi i-nteektualisci maja tropienie we krwi
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Senior Member
|
Shaluka - im prędzej bedziecie tym lepiej
|
|
|
#120 |
|
K-Lee Family
|
Szasztin to w końcu kiedy mamy przyjeżdżać??
|
|
|
|
![]() |
|
|