![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja również dziękuję za udane spotkanie! Byłam tylko dwa dni (szkoda, że nie mogłam być dłużej
![]() Wilczakowcy "na żywo" okazali się być jeszcze fajniejszymi ludźmi, rownież psy można było poznać lepiej, wraz z ich ogólną "specyfiką rasy", jak i poszczególnymi indywidualnymi charakterami. Organizacja spotkania także (wg mnie ![]() ![]() Mimo nieskomplikowanej trasy (co okazało się być jednak zbyt łatwe - w przyszłym roku chętnie zdecyduję się na "trudniejszy" wariant), "Pierwszy kaszubski Rajd Daogtrekkingowy z Wilczakiem i nie tylko" był suuuper! Jeszcze raz dziękuję i gospodarzom, i wszystkim, z którymi bardziej lub mniej się zapoznałam! No i podziękujcie ode mnie wszystkim psim uczestnikom spotkania, bo gdyby nie wilczaki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Szybka edycja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Bardzo dziękujemy za superowe spotkanie, jedzenie, cierpliwość, żarty, możliwość poznania nowych wilczakomiłośników i przyszłych forumowiczów. Nela pozdrawia Kielce
![]() Mamy nadzieję, że byliśmy w miarę zrozumiali na namiastce zajęć z tropienia. Psy tropiły ujmująco. Największe brawa dla maluchów-talenty. Kasiu, dziękujemy ale nie ustrzegłem się wielu błędów.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
No i po moim pierwszym spotkaniu wilczakowym.
Co do wilczaków, to dalej intensywnie myślę... ![]() ![]() Dziękuję serdecznie wszystkim, szczególnie organizatorom, za bardzo miłe przyjęcie, przekazane informacje i wspólnie spędzony czas. Już czekam na kolejne spotkanie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|