![]() |
![]() |
|
Iš gyvenimo.... Pasakojimai būsimiems savininkams...arba viskas kas juoda ir balta apie CSV charakterį ir gyvenimo subtilybes su juo |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
ubicazione: Vilnius
|
![]()
Jau grizome is Austrijos vakar vakare, po keliu dienu pasistengsiu papasakoti ispudzius: visumoje labai patiko Mijai po kalnus lakstyti, vietos stirnas vaikytis, maudytis kalnu saltiniuose ir urgzti ant beveik visu praeiviu
![]() Gal ir nuotraukas siandien vakare pavyks sudeti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Et, kokia fantastika.. Man vienos gražiausių nuotraukų su csv yra tos, kur tie žvėriūkščiai kalnuose laksto. Turėtų būti ir jausmas nerealus jiems, kaip ir žmonėms - tokie plotai, tokios erdvės, tokie klanų gražumai prieš akis atsiveria.. Ech.. Gerai jiems
![]() ![]() A ko, Giedre, panelytė Jūsų urzgė taip ant visų? Lyg ir nelinkusi į tai yra (buvo?). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
na, vilkiaipilkiai, kaip gyvi..?..kas naujo..?..pasakokites, gi visi savi....
![]() wolfin, pasakok kaip ten mazgiai tavo...ar jau kazkieno..? ![]() giedre, laukiam vis dar pasakojimo ir nuotraukyciu ir keliones.... ![]() deima, kaip vokiete laikos..?..pasiilgau jos...taip meilei glaustes taves belaukdama is nevilties prie manes.... ![]() ingrida, kas naujo pas jumi..?.. vaiva, kaip sekas..?.. rita, natalija jau visai seniai cia beskaiciau.... saulius irgi kazkur prapuoles....ar mija slepia ar ka kita..?.. ![]() p.s. jei ka - man sesija ir man atleistina... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
Tikiuosi apie liepos vidurį grįžti į Žemę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
ubicazione: Kaunas
|
![]() Quote:
Vokietė visiškai nepasikeitus, vis dar turi savo varikliuką po uodega ir niekada nepavargsta. Eina su manim į darbą, dirba mano advokatu jei netyčia manęs arkliai neklauso ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
na mes atsakysim trumpai - tarkim viskas yra gerai
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
ubicazione: Vilnius
|
![]()
Laba diena visiems,
Gyvenam gerai, tik vat apleidom biski vazinejimus dviraciu su Maja vakarais.senais gerais laikais po 10-15 km i vakara nubegdavo Majukas.O dabar iki nakties kieme laksto ir tiek.zodziu reikia koki meeta organizuoti kur nors, nors porai valandu, nes Majukas bais seses pasiilgo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |