|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
no dla mnie tego wystarcza zeby wiedzialam ze do takiego sedziego nie chce
zycie powodzienia i jak najlepszego opisu |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Boszszszszz...wprowadze troche zamętu (moge bom nie hodowca:P, to na mnie nic nie ciązy). Generalnie hodowcy i takie ludki co to maja wilczaka inaczej patrza na wystawy (chyba) - taki czy inny sedzia: wygralismy, dostalismy piatke z + to jest super. Cieszymy sie. Jak to będzie swiatowka i dostaniemy Zwyciestwo Świata to JEST to Zywciestwo Świata i koniec kropka
radocha z wyjazdu plus z potencjalnej wygranej to po prostu czysta radocha i niech trwa.. Po to sie jezdzi na wystawy, prawda? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Poza wszystkim to po prostu niefajnie zagrało bo Imbusy tu sie cieszą wyjazdem a Daiva (chyba przypadkiem i niechcący) z góry zakłada, że ich ewentualne zwycięstwo będzie g... warte |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderator
|
Quote:
noo jesli tak wyobraza cie to.... lepej jescze raz przemyslec ja tylko ocienilam sedziego, ktory nawet nie sedziowal SCV w zyciu, to.... i to jest moja opinia, a jesli juz reaguje cie bez powodu to... przepraszam i mniej trzeba tak reagowac |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Byc może masz rację Po prostu chodzi o to aby podejśc do sprawy obiektywnie i nie skazywac nikogo na porazkę, zwłaszcza "zaocznie" I obiecuję Ci, że jak okaże sie ze mialas racje to ja Tobie uroczyscie przyznam |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
VIP Member
|
Quote:
I rzeczywiscie jesli chce sie FACHOWA ocene to niestety mozna jezdzic do.... 4 sedziow, ktorzy obecnie gwarantuja doglebna znajomosc wzorca, u ktorych nie ma "wtop".... .. ALE..... ..czasem jedzie sie po cos innego.... Gdyby nie zmiany w planach to pewnie bysmy do Imbusow dolaczyli... Nie dlatego, ze sedziuje pan, ktory sedziuje, bo to wlasnie gra w totka... ale dlatego GDZIE jest ta wystawa i ze mozna polaczac przyjemne (ZWIEDZANIE) z pozytecznym (SWIATOWKA)... A to czynilo Sztokholm szalenie interesujaca wystawa...
|
|
![]() |
|
|