![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Romano, jestli je to už váš pátý otrávený pes, tak bych to řešila přestěhováním . Variantu, že bych zůstala kvůli nějakému magorovi bez psa zavrhuji.Udělá to znova, pokud přežijí. Jenže pak už to nerozchoděj. To je situace, která zdánlivě nemá řešení, ale něco musíte změnit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Já to zažívala v Jirkově 4krát ,pak jsme se přestěhovali sem do Chomutova a při mim štěstí jsme to schytali stejně a ještě kevšemu Bezručovo údolí je proslulí jedovatýma nástrahama ,to jsem se dnes dozvěděla.Prý do Postoloprt jezdí spousta lidí s otravou.Takže buďto sousedi ,nebo bezručák.Já už na tohle nemám sílu.buťo se odstěhujenm někam do Beskyd a tam bych to skusila ,nebo budu raději bez psů.Už na to nemám opravdu sílu. neni to jediný město ,kde se tohle dělá...Je mi tady z toho opravdu zle. Nebo zvolím jiný stát.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Sám som to zažil viackrát na rôznych miestach môjho bydliska po Slovensku. Ale nevoľte Slovensko. Aj v inej téme odznelo " Na blbca narazíš všade". Podľa mojich vedomostí je u nás, aspoň minulý rok bolo, legálne trávenie líšok a ešte niektorých druhov škodnej strychnínom. Robia to úplne legálne poľovníci, aspoň tí otrlejší. Boj s takouto skupinou ľudí je boj s veternými mlynmi. Návnady na deratizáciu dostaneš takisto bežne v drogérii. Najhoršie je, že ani polícia nemá snahu niečo spraviť, aj keď ide o miesta navštevované aj deťmi. Malá tabuľka s označením pozor návnada, pokiaľ vôbec je, nič nevyrieši. Deti tomu aj tak nevenujú pozornosť a sústavne ich sledovať je prakticky nemožné. Pri ostatnom útoku na naše zvieratá ( streľba) som oznámil susedom naokolo, že som podal na políciu trestné oznámenie. Známy v uniforme sa so služobným autom zastavil u nás a prešli sme viditeľne okolie domu. Magora to možno na čas zabrzdilo. Pol roka je zatiaľ pokoj. Michal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
My jsme v jinem state a neni to nic platne. Blbci se najdou vsude.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ahojte, drzim Romanka palce. Nestacim sa divit, je mi z toho nanic...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Hmm jak tak koukám ,tak si nevyberu,nedivim se že vlci i ostatní zvířata prohrávají boj s lidmi .Ty jedovatý nástrahy by měli zrušit a to už i kvůli malým dětem. Jedný pani kousek od nás v Blatně ,někdo zapálil kotec se psi ,naštěstí se zachránili ,ale pak je stejně otrávil. Přemýšlela jsem aspoň o koni ,bíložravci ,ale i snima je to stejné. Já to se zvířatama vzdávám ...
Jinak Usanovi se přitížilo,sice malinko klesli bílkoviny na 600 ale selhávají ostatní orgány ,těžce dýchá a Amimu se prý ulevilo,výsledky jeho rozboru budu mít večír až za nim pojedeme.Zatím neměl záchvat a snad ani krvavý průjem,no uvidíme dneska . Ale chudáček trpí a sotva chodí ,vypadají jak trosky .Když je držím takhle oba vedle sebe ,říkám si PROČ ? Ještě dáme na zahradu kamery ať máme důkazy a nikde jim nesundám košíky,když tohle přežijí,ale mi budeme pevně bojovat ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Toto je hrozne ake su tie ludia svine, naozaj uz je to vrchol... Jeden aby si kupil pomaly ostrov a ohradil elektrikou...
Romana, drzim paste a aj tebe Mirka.
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Tak to poznám, síce nie otravou, ale strielaním na psov, kvoli tomu, že sú v dedine na volno, aj ked ich mám pri nohe. U nás jednému psovi odsekli hlavu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|