![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj a kedy sa to organizuje, z Trencina to mame blizucko, len teraz su riadne horka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
kosicka UVP robi nieco podobne koncom jula
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Tento rok už bol to som ešte krpca nemala. Vždy je to na jar, ked nieje teplo. Web: www.nmnvdogtrekking.wbl.sk Zatial bol len II. ročník.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Tipsy a zabudla som, že nieje to trekk v pravom slova zmysle. Na strínke majú toto: V našom prípade však ide o nesúťažnú formu tohto športu, ktorú možno definovať skôr ako turistiku so psom bez časového obmedzenia, než ako extrémny kynologický šport. Platíš tam kolko chceš a peniažky poputujú do útulku Nádej v NM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ahojte, ja som sa zucastnila niecoho takeho ako dogtreking u otca vo franczsku minuly rok po prvy krat. Akurat on to robi ako pracu so psami (ma alaskanov a husky)Ale velmi sa mi to pacilo je to prijemne spojenie prechadzky po prirodeaj s trenovanim koàndicky. robiaj prechadzky na kolobezkach co je este vacsia zabava ale aj namaha. No v kazdom pripade je to velmi zaujimave a rozhodne skvele na udrzanie formy ci uz vlastnej alebo psej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Nový dogtrek na obzoru!
http://www.fortisamicus.wbs.cz/DOGTREKKING.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Super, je to sice časově daleko, ale když vše vyjde tak to my pojedeme!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|