![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
My byśmy się pojawili gdyby ktoś w drogę powrotną podrzucił nas ( mnie, Tymusia-w brzuszku, Ish i Kale) gdzies niedaleko Piotrkowa Tryb. lub do Wrocławia..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Mam nadzieje, ze wszystki pilno caly rok trenowali na zawod i zobaczyme doskonale rezultaty psow i przewodnikow
![]() Do zabaczenia jutro wieczorem v Późnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Lepiej późno do Później niż wcale, a więc Enfys z 4 osobową obstawą zamelduje się w sobotę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Grim Reaper
|
![]()
Ja też sięchyba w sobote zamelduje ewentualnie w nocy dziś - mam w łodzi jeszcze pare drobiazgów do załatwienia niestety, które to mi dosyć niespodziewanie wynikły, więc albo wyjadę w nocy albo wyjadę o 5 rano czyli prawie w nocy
![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
komunikat z pola walki: jest juz miedzynarodowa ekipa, delikatnie ponad 30 osob i wciaz ktos przyjezdza..
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
A my już zaplanowana cala podroz, wybrany pociag, wszystko zaplanowane.. I na koniec dostaje zawiadomienie z policji, ze musze byc w najblizszych na miejscu, bo bedzie przeprowadzone dodatkowe przesluchanie i musze pojechac jeszcze na dodatkowe badania, by wrazie rozprawy sadowej oraz odszkodowania.. Ech szkoda gadac..
W dodatku dla bezpieczenstwa malego dalsze podróze, wszczegolnosci na konce swiata ![]() ![]() ![]() ![]() No i sie nie pojawimy, załamka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
My również się nie pojawimy. Nie chce też ryzykować, Freyr co jakiś czas ciągle ma problemy żołądkowe, nie chce by znowu coś złapała. Poza tym ona, by dostała na głowe na wózku wśród tylu psów. Tym razem nie chce ryzykować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|