|
|
|
|||||||
| Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Pavel: Bráška taky není zloděj, nikdy by nic neukradl, ba naopak, ví co je zlé a co dobré,ale to co píšeš je fakt přehnané. Nehledě na to že diskuze začala s úsměvem na rtech a ty jsi to pojal za jiný konec. Věřím, že naštve, když Ti něco někdo ukradne, například ty fotky, a použije je pro svou propagaci, či vydávání se za autora. Pokud si ale děti k fotce píší, že těm psům dali žrádlo atd... tak myslím, že debata došla až zbytečně daleko a nemístně. Když se tam objeví naše Becky, tak to vůbec nebudu řešit, ty jim určitě napíšeš, aby fotky stáhli...a to je vlasntě celé. Každý to pojmeme po svém.
Mackie: s bráškem žádnej problém nemáme, rodiče mu netolerují co je špatné. Stránky jsem s ním tvořila já a nevidím na tom nic špatného a jsem si 100% jistá, že mu nikdy žádný varovný e-mail nepřijde. Asi mluvíš z vlastní zkušenosti o problémových dětech,to ale u nás tak není. Fotky ani texty nezneužívá, nevydává za své ani nic podobného. Hezký den všem |
|
|
|
|
|
#3 | |||||
|
Moderator
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ale neboj, nejsem takový, jakého by mne mnozí rádi viděli. Pokud mne někdo osloví a chce mé texty nebo fotky smysluplně využít, tak s tím nemám problém. Poskytl jsem už své fotky zdarma mnohokrát a své texty stejně tak. Je to jen o slušnosti a dohodě. Quote:
Last edited by Pavel; 05-09-2008 at 08:29. |
|||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Tak začínám mít pocit, že by sis měl poposednout a přestat úrážet, je to ubohý a laciný a když už se tady oháníš takovýma slovama a moudrama, tak bys mohl mít aspoň trochu úcty kor na stránkách který vedeš či co. a laskavě se nezmiňuj o mých rodičích co dělají špatně nebo ne!!!!!!!!! Já se do tvé rodiny taky nenavážím.
Mysli si co chceš. K tomu, že jsem mu je pomohla vytvořit jsem se přiznala sama a osobně a nemám se za co stydět. Oháním se dětmi, protože jde o děti a ten příklad je úplně o něčem jiným co uvádíš,ale prosím. Požaduj si pokutu po kom chceš, ale je to směšný. Řekla jsem svůj názor a tys ho asi neunesl, musím se smát jak se rozčiluješ pro každé téma tady na stránkách a seš věčná opozice |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
darley: neřekla jsem že neuvádí autora textů. Pouze to, že si texty stáhl a dal jinam.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Ale nepovedala si ani, že ich tam uvádza...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Ne, Pavel psal, že se ty děti neptaly autorů zda tam můžou text či obrázek uložit, k tomu jsem psala, že se samozřejmě nikoho ani bráška neptal. a odkud to stáhl tam uvedené má, ale to je stejně jedno.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Je to jedno. KEď to tam má aspoň uvedené, tak ok. Aspoň niečo. Však už nie je malý. Ja som tam chvalabohu žiadneho z mojich nenašla. a teším sa tomu.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Tak jsem se sem po dlouhé době podíval a padla mi brada...
Sáhněte si do svého svědomí, co jste kde použili nebo řekli. Protože podle topho jak to soudíš Ty PPavle je duševnéí vlastnictví i věta, či text písničky atd. Ptáš se snad někoho, jestli si můžeš zazpívat svoji oblíbenou písníčku i když nejsi autor? Mi to připadá úplně na stejným levelu jak dnešní internet. kdyby jsi se rozčiloval takhle, že Ty děti trápili psa a dali to na internet aby se další mohli dívat, s chutí se přidám! Nicméně toto je směšné. Být tím rodičem, tak se těším na Tvůj e-mail nebo dopis a hodně by mě rozesmála i případná žaloba. Opravdu! Všichni známe sami sebe a lidi kolem nás. Zamyslete se a jak se říká, chyťte se za nos. Ondra. P.S. S tou opozicí jak psala Anarvin...na tom fakt něco je. Zažil jsem to tu už párkrát taky. |
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
Moderator
|
Quote:
Quote:
Quote:
Tohle je diskuzní fórum, jestli chápeš, co to je ? To znamená, že se tady pouze nevyjadřují názory, ale diskutuje se tu o nich. Kdo sem cokoliv napíše, musí počítat s tím, že někdo jiný bude mít opačný názor a pak si ten svůj musí obhájit. To je smyslem diskuzních fór. Ty ale stále opakuješ jedno a totéž a žádné argumenty, které by Tvůj názor podpořily jsi nedala. Navíc obviňuješ z urážek, přestože Tě tady nikdo ani slovem neurazil. Ocituj tady jeden jediný text, kterým jsi byla uražena ? Pokud ho najdeš v mých komentářích rád se za něj veřejně omluvím. |
|||
|
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
Ak ich má na svojej stránke a bez uvedenia pôvodného majiteľa, tk ich vydáva za zvoje! A 10 ročný chlapec je už dostatočne veľký a rozumný, aby to chápal a nerobil. Je super, že nefajčí niekde s tlupu kamarátov a napriek tomu sedí za pc, ale aj to má svoje hranice. Keď chce ukázať, čo o tých zvieratách vie, tak nech to napíše sám. Zlepší sa mu slovná zásoba a bude mať aj lepší pocit. Ja len ľutujem, že ty sa k tomu staviaš takto. Tvoj brat robí niečo zlé a ty mu v tom ešte pomáhaš a obhajuješ ho.
Táto téma sem mohla byť vložená ako - pousmejme sa nad tým. Ale každý to berie inak. Ja kebyže tam nájdem mojich psov, tak to určite riešim. |
|
|
|
![]() |
|
|