![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Tak jak każdy z nas nie zapisywał się do zadnego klubu ale moze Daniel tak i myśli, ze go ktoś za to wykluczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Powiem szczerze, bo myślałem tu nad konstruktywną dyskusją na ten temat. Nad czerpaniem przykładu i wiedzy od Pavla i Dajvy ale u nas jest to nie mozliwe. Jednak my jesteśmy takim dziwnym narodem. Zawsze potrafimy wszystko i wszystkich krytykować nie widząć własnego podwórka. Moze właśnie należało by zacząć od siebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
To ja mam w taim razie pytanie do Kasi do jakiego klubu należy Lalka bo jest ich kilka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
Grześ, ja nie twierdzę, że gówniara ze mnie i nie twierdzę że mądra głowa
![]() Chciałabym zacząć działać, ale moja wiedza kynologiczna jest nikła z racji tego, że od niedawna w tym siedzę. Dlatego chętnie poprę inicjatywę i w miarę swoich możliwości pomogę. A krytykować mnie może każdy, nie obrażam się. Wolna wola. Jak do tej pory nikt tego nie zrobił, bo raczej nie wypowiadam się w tematach, na których się nie znam, tylko tam, gdzie mam jakieś swoje doświadczenia. Daiva, czyli jednak ![]() Do tego faktycznie tytuł championa klubu, znajdzie się jeszcze wiele rzeczy, a pomysły poddadzą nam kluby litewski, czeski i słowacki. W końcu tam kluby działają i w jakimś cwelu zostały powołane. Myślałam też o kontroli hodowlanki, bo tak jest u fretek, ale myślałam, żad tym już sprawuje władzę ZKwP i nie ma co wchodzić mu w kompetencje. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|