![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Poniewaz wczoraj Pozna opuscil ostatni gosc - tym samy uwazam spotkanie oficjalnie za zakonczone....
![]() Wspolnej fotki nie udalo sie nam zrobic... a szkoda... ale mala statystyke mamy... Jak co roku jest ona zaskakujaca, bo nigdy calej grupy nie widzi sie razem.... W Poznej stawillo sie 81 wilczakow i 16 psow "ras innych". Ich wlasciciele (102 osoby dorosle i 20 dzieci) przyjechali z 6 krajow (Polski, Czech, Slowacji, Niemiec, Holandii i Litwy). W Memoriale Hokiego startowalo 49 psow - 24 w klasie poczatkujacych, 25 w klasie zaawansowanych. Na przeglad hodowlany stawily sie 22 CzW - 16 na przeglad mlodych i 6 na bonitacje. Wyniki zawodow juz za chwileczke, juz za momencik... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Pavel zrozum, ze Gosia nie tylko żyje wolfdogiem i tymi wynikami. Jak wróci po weekendzie to się tym zajmie. Dajcie dziewczynie trochę odpoczać. Jest zmęczona. Więcej cierpliwości.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
eh moglam wyniki ja porobic ale te listy zostali u Gosi
![]() Greg, masz racje ja tam bylam tydzien potem i widzialam film z zycia zomby ![]() i DZEKUJE rodzine Peronow, ze byli takie mile i dobre dla mnie i mojej bandy ![]() ![]() ![]() i najlepsza fotka (dla mne jasna sprawa) the best trener and the best working dog ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Tak mi się przypomniało...
![]() Oblężenie Margo - ciekawe, jakie smakołyki miała...? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]()
Wreszcie znalazłam moment żeby powybierać i udostępnić fotki z Późnej...
http://picasaweb.google.pl/rpaszkowska/PNa2008# Są to głównie zdjęcia ludzi i miejsc, bo wiedziałam, że psy i tak mają masę fotografów lepszych ode mnie ![]() ![]() ![]() Żałuję, że nie uwieczniłam Zenka na gali ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|