![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Witam
Przedstawiam listę zdjęć psiaków jakie mam w katalogu. Jak mam pomyloną nazwę to proszę o sprostowanie. 1. Elar z Oravy 2. Gira Dakmat CS 3. Max z Litavské kotliny 4. Eresh z Peronówki 5. Amaty Wolf Rhoderick Sodar 6. Varga to Kirk Kroy Eden Severu 7. Dewi z Peronówki 8. Jotun z Peronówki 9. Kokb'ael Tajga z Peronówki 10. Czambor z Vlčího dubu 11. K-lee Vornja z Peronówki 12. Honey z Ponického dvora Jest też kilka zdjęć mixów. Przypominam o zdjęciach do końca września . Proszę każde zdjęcie podpisywać i minimum jaki powinno posiadać to @ MB . [email protected] Pozdrawiam i czekam na reszte zdjeć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Wiedziałem, ze coś jest nie tak. Właśnie ta literówka. Wszystko przez to, ze napisałaś mi w mailu liczbę mnogą, ze pełna nazwa VArga to i ja sie zastanawiałem jak właściwie to powinno być. Dzięki za sprostowanie i już poprawiam na Varg Kirk Kroy Eden seweru.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Chwilowo jestem jednooki i mam mały problem ze skoordynowaniem obrazu. Poprawiłem poprawnie tylko źle napisałem na forum. Przepraszam.
Dzięki za dzisiejsze zdjecia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Distinguished Member
|
![]()
Dziękuję pięknie
![]() Tylko jeszcze jedna sprawa- Varg - jest to imie mojego psa, którego używamy w domu, czyli tak jkaby jego nick, natomiast Kirk Kroy Eden severu- jest to jego imie i przydomek hodowlany wpisany w rodowód. Żeby nie było ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Wiec proszę o decyzje jak ma być w kalendarzu.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|