![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilcza Saga
|
![]()
Mam nadzieję, że tym razem fotki doszły:P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
W poprzednich postach pisałeś o cenie i nakładzie kalendarza, coś się zmieniło od tego czasu? Wiadomo kiedy kalendarz się ukarze i ile będzie kosztował? Zamówienia już trzeba składać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Dziś dziewczyny zawaliły mnie całą masa zdjęć i mam nadzieje, ze wieczorem podam listę.
Co do nakładu to będzie 500 sztuk i cena 15 zł za sztukę. [email protected] Dziękuje i pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Chciałabym zamówić 1 egz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Teraz lista wilczaków.
Proszę sprawdzać i wysyłać na priv eventualne uwagi. Możliwe błędy w pisowni. Pierwsze zdjecia mieszane. Z powodu ograniczeń z tych zdjeć nie wszystkie mixy mogą ukazać się w kalendarzu. W pierwszej kolejności będą zamieszczane zdjęcia pojedyńcze. 1. Juvart z Peronówki i Jezebeth z Peronówki i Alistair Wolf z Peronówki 2. Gothmog z Peronówki i Cheitan z Peronówki 3. Balrog z Peronówki i Alistair Wolf z Peronówki 4. Ivju Inari Girios Dvasia i I'Hakoru Girios Dvasia 5. Itruborys Girios Dvasia i Emba vom der Wolfsranch 6. Ivju Inari Girios Dvasia, Cheitan z pernówki i I'Hakoru Girios Dvasia 7. Cheitan z Peronówki i Larikin Girios dvasia 8. Ivju Inari Girios dvasia i Cheitan z Peronówki 9. Emba von der Wolfsranch i Ituborys Girios dvasia 10. Cheitan z Peronówki i Gothmog z Peronówki 11. Anarchia lalinok i Jabberwock z Peronówki 12. Czambor z Vlčího dubu i Honey z Ponického dvora 13. Geryon z Peronówki i Harmonia Eden severu 14. Idun Imbus z Peronówki i Jotun z Peronówki 15. Jotun i Kokb`ael Tajga z Peronówki 16. Laudaj Girios dvasia & Geryon z Peronówki 17. Max z Litavské kotliny i Eresh z Peronówki 18. Mentall Silverpover i Eresh z Peronówki 19. Kirk Kroy Eden severu i Dewi z Peronówki 20. Czambor z Vlčího dubu i K-lee Vornja z Peronówki Zdjęcia wilczaków, jakie znajdą się w kalendarzu ( 1 zdjęcie jednego psa. ) 1. Ivju Inari Girios Dvasia 2. Jadiel z Peronówki 3. Cora z Hvozdecké kotliny 4. Foras z Peronówki 5. Dona Malý Bysterec 6. Geryon z Peronówki 7. I'Hakoru Girios Dvasia 8. Jabberwock z Peronówki 9. Anarchia Lalinok 10. Crest Wilk z Polskiego Dworu 11. Inukami Girios dvasia 12. Harmonia Eden severu 13. Ilmarinien Girios dvasia 14. Balrog z Peronówki 15. Cheitan z Peronówki 16. Magri Silver power 17. Gothmog z Peronówki 18. Grejs od Buližníku 19. Jolly z Molu Es 20. Juvart z Peronówki 21. Aqua Ľalinok 22. Larikin Girios dvasia 23. Walkiria Girios dvasia 24. Alistair Wolf z Peronówki 25. Jezebeth z Peronówki 26. Laudaj Girios dvasia 27. Anomad Dębowa sfora 28. Lorelei z Peronówki 29. Honey z Ponického dvora 30. K-lee Vornja z Peronówki 31. Czambor z Vlčího dubu 32. Kokb'ael Tajga z Peronówki 33. Jotun z Peronówki 34. Dewi z Peronówki 35. Amatty Wolf Rhoderick Sodar 36. Kirk Kroy Eden severu 37. Eresh z Peronówki 38. Gira Dakmat CS 39. Elar z Oravy Dzięki i przypominam 01-10-2008 ostateczny termin nadsyłania zdjeć w wyznaczonym standardzie. Zdjęcia o całkiem słabej jakości nie będą brane pod uwagę, a zdjęcia nie do końca spełniające standardy znajdą sie w kalendarzu lech mogą być minimalnie gorszej jakości. [email protected] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Nie wiem czy masz Grejs od Bulizniku ale na pewno masz Grejs Igiego czyli Gwaihir z Peronówki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ja caly czas wysylam - dojdzie jeszcze Blitz Galicyjski Wilk i Ali i April Dębowa Sfora oraz Lahatiel Girios Dvasia. Zaneta, a co z Baajem? Mam jeszcze foty z Krakowa Garudy, Varga, Grejs i wielu innych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|