|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Ja caly czas wysylam - dojdzie jeszcze Blitz Galicyjski Wilk i Ali i April Dębowa Sfora oraz Lahatiel Girios Dvasia. Zaneta, a co z Baajem? Mam jeszcze foty z Krakowa Garudy, Varga, Grejs i wielu innych.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Bedzie jescze tych fotek
i poprawa ILMARINEN GIRIOS DVASIA |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
dzięki za info ale ja sie nie moge już połapać w tych nazwach zwłasdzcza jak dostaje je w imionach domowych lub skróconych.
Zaraz wszystko poprawiam i mam nadzieję, ze gaga mi wybaczy te pomyłki. Zresztą dzieki za tak duże zaangażowanie w powstanie tego kalendarza. Bez waszej pomocy dziewczyny to by nic z tego nie wyszło. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Grejs mozesz wysyłać, a z resztą to jak dadzą zgodę to też poproszę.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Ja mam zgode :P
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Jak jest zgoda to ja przyjmuje wszystkie zdjęcia jakie kto ma.
Doszły nam : Lahatiel Girios dvasia Jurba z Peronówki Anarchia Ľalinok Ali Dębowa sfora Beriet Baaj Galicyjski Wilk Blitz Galicyjski Wilk Ali Dębowa sfora i Anarchia Ľalinok Jabberwock Z Peronówki i Anarchia Ľalinok Poprawiłem Grejs i przepraszam ale nie wiedziałem jak ma poprawnie w rodowodzie. Gwaihir z Peronówki Dalej proszę sprawdzajcie abym potem źle nie podał na pracownie. [email protected] Wielkie dzięki |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Gaga
wielka moja prośba: może masz jakieś zdjęcie Maxa (z Legionowa) w odpowiednim formacie???? Może by się chłopak jeszcze załapał Pozdrawiam B ożena
|
|
|
#8 |
|
VIP Member
|
na stronie www.proanimals.net wrzuciłam wszystkie z Ereshka i Maxem, które spełniały wymagania techniczne. Te same dałam Grzegorzowi.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
No właśnie bo samego Maxa nie mam moze ktoś znajdzie.
|
|
|
|
![]() |
|
|