|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
K-Lee Family
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
To juz chyba indywidualna sprawa, jak u czlowieka. Ish zawsze raczej byla okraglejsza, a Kala np. na poczatku maila niesamowita przemiane materii, do tego stopnia ze ciagle jej bylo widac zebra i wygladala jak siedem nieszczesc, a jadla napraaawde duuuzo. Wtedy przez dlugi czas praktycznie wcale nie przybierala na masie, a potem bylo BUM i zeberka zaczely znikac, a teraz to wrecz pratycznie robi sie bambaryłka na zime
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Distinguished Member
|
A mój Varg zaraz będzie miec 5 lat na karku i dalej chuuuudy..........na szczęście
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
K-Lee Family
|
To fakt, jak zobaczyłam pierwszy raz kalę, to nie mogłam uwierzyć, że różnica między nią a K-lee jest taka mała
I ja też mam dużego chłopa, ale... pracującego, jak go zabrakło to wymiękłam z tym znoszeniem i wnoszeniem |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Na poczatku trochę obawiałam się siły i masy milczaka, ale to nie ze względu na mnie ale na moją pudlice ( ja wiem że ona sobie radę da, bawi się z dużymi psami i świetnie się dogadują), niektóre duże psy w ogóle nie mają w sobie wyczucia swojej siły i kiedy oglądam zdjęcia wilczaka z przróznymi zwierzakami - kotami, małymi psami czy ze szczurami to już nie mam obaw że małej (32cm w kłębie) delikatnej pudli się coś stanie.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
tylko jak tu do nich w przyszłości dwójnik dopasować...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|