|
|
|
|||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
no to i wszystko obgadalismi
jesli jescze raz dokladne przeczytas posty zobaczyc ze ja odpowiedzialam na wsyzstki pytania jak i Giedre. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Ja podobnie jak Grin czekam na swojego wilczaka. I w planach mam start w biegach ale jak tu piszecie o prawie nieprzytomnym psie, znęcaniu się na psem i zdartych łapach to sama nie wiem co mam o tym myśleć. Sprawy nie znam, litewskiego nie znam więc nawet nie jestem w stanie poczytać sobie co się naprawde zdarzyło.
Nawet nie wiem jak wyglądają takie biegi, jak wyglądaja treningi, kiedy mozna zacząć. Ale to o czym piszecie wygląda przerażajaco i smutno. Zawsze myślałam że start w takich zawodach powinien być przyjemnością zarówno dla psa jak i dla człowieka. Moim zdaniem w takich biegach nie powinno się pozwalać właścicielowi na to żeby jechał rowerem, niech się też namęczy. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
zajrzyjcie sobie do do regulaminu podobnej konkurencji
długodystansowe rajdy konne [pdf] mi się osobiście bardziej podoba taki 'metaboliczny' test |
|
|
|
![]() |
|
|