![]() |
![]() |
|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Roxxy - ano jistě, odpouštět je lidské.Tady ale nikdo majitele nepřibíjí na kříž nebo neupaluje. Je milión důvodů, proč se lidé musí zbavit psa, které dokážu pochopit. Ale určitě mezi ně nepatří založení rodiny a zhoršení ekonomické situace. To vypovídá o člověku lépe než cokoliv jiného. Pes je pro něj prostě jen věc, kteroui si pořídí z náhlého okouzlení bez jakéhokoliv pocitu zodpovědnosti. A korunováno to je ještě zmínkou, že 3 letá fena vůbec neposlouchá !!! Jasný odstrašující případ, jakým lidem by chovatelé neměli svá zvířata prodávat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
http://www.arqeva.cz/
|
![]() Quote:
Jak poznám, že za 3roky nebudou mít možnost se o psa starat? Jak poznám, že budou zacházet se psem tak, až mu nezbyde než na ně vrčet a pak ho budou dávat pryč??? Jak poznám že budou mít na psa takové nároky až mu to podlomí zdraví? Last edited by RadeKKK; 15-10-2008 at 14:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Třeba budu mít to štěstí, že budu hledat pro štěnda taky majitele..a každá rada dobrá:-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
To je moje know-how, ale můžeš se zeptat kohokoliv, kdo má ode mne psa, jak jsem je prověřoval a co vše jsem po nich požadoval
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Já jsem nechtěla nikoho napadat.jsem ráda že feně aspoň hledají náhradní domov,já si neumím představit.že bych dala Affi pryč,mám dva psy,a neměla jsem kde bydlet,když jsem se rozešla s bývalým,nikdo mě s dvěmi psi nechtěl,a nebyl to důvod je dát pryč,přítel současný chce taky abych je dala pryč, aspoň malého,to radši vyměním jeho. Člověk se dostane do různých situací, ale pro mě je třeba pes jako dítě, když už si ho pořídím tak je to na pořád, neodložím ho přeci...Nutno dodat,že bez psychické pomoci naší nejmilejší chovatelky bych to zvládala těžko.
Proto se omlouvám za můj názor,který může připadat někomu útočný,ale tak to cítím já. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
"To je moje know-how, ...."
....vím jak na to, ale neprozradím... To jsi, Pavle, budoucím začínajícím chovatelům (potažmo jejich štěňatům) moc nepomohl. To je přístup typu "já jsem hvězda a na ostatní se koukám, jak jim to nejde a směju se jim (popřípadě kritizuju, když se něco nepovede)". Moc kolegiální to tedy není. No nic, půjdem pro radu za někým sdílnějším. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Tak ja by som to skor videla ako ochranu pred tymi, ktori sa naucia co a ako maju odpovedat a s tym pojdu na nakupy.. skus sukromnu spravu, takto ti mozno poradi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Last edited by Pavel; 24-10-2008 at 21:29. |
|
![]() |
![]() |