Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 20-10-2008, 18:06   #1
mellorn
Member

mellorn's Avatar

takové to štípkání,jako když si vykusuje blešky je u ČV a nejen,velký projev přízně člověku.Jen se to musí naučit dělat trochu jemněji,ta moje holka to jemněji zatím moc neumí,tak taky pištím.doufám,že se to naučí. Jinak,kousání ruky už umí "malinko" a mě je to příjemné,stejně jako olizování obličeje,považuju to za projev lásky a důvěry...
mellorn jest offline   Reply With Quote
Old 21-10-2008, 10:50   #2
Mackie
Junior Member

Mackie's Avatar

tak s tymto som nikdy "problem" nemala, este ked bola malinka tak kusala asi ako kazdy pes, ale ja ju mam od 4 mesiacov a nepamatam si, ze by sme mali taketo kusacie hry, aj ked mam maso v ruke tak sa snazi ho opatrne vybrat spomedzi prstov, len aby ma nekusla.. olizovanie je uz ina kapitola
Mackie jest offline   Reply With Quote
Old 21-10-2008, 11:13   #3
Adrian
Junior Member

Adrian's Avatar

Jestli na tom něco nebude. Mám holku taky skoro od 5 měsíců a nikdy mě nekousala. Za to klučina co je u nás od 7 týdnů to dělat nikdy nepřestal. On je naprosto čitelný, ona pro mě zůstala už napořád trochu záhadou. Zkrátka nám tam kus chybí.
Adrian jest offline   Reply With Quote
Old 21-10-2008, 14:39   #4
borislav
Junior Member

borislav's Avatar

Quote:
Originally Posted by Adrian View Post
Jestli na tom něco nebude. Mám holku taky skoro od 5 měsíců a nikdy mě nekousala. Za to klučina co je u nás od 7 týdnů to dělat nikdy nepřestal. On je naprosto čitelný, ona pro mě zůstala už napořád trochu záhadou. Zkrátka nám tam kus chybí.
To bude asi pohlavím
Ten náš búrlivák hryzkal, uštipkával od začiatku všetko a všetkých, teraz už len nevynechá príležitosť pri príchode alebo odchode osoby opačného pohlavia "uštipnúť" ju do zadnej časti tela. A to už má skoro štyri roky.
Michal.

Posting Rules