|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
takové to štípkání,jako když si vykusuje blešky je u ČV a nejen,velký projev přízně člověku.Jen se to musí naučit dělat trochu jemněji,ta moje holka to jemněji zatím moc neumí,tak taky pištím.doufám,že se to naučí. Jinak,kousání ruky už umí "malinko" a mě je to příjemné,stejně jako olizování obličeje,považuju to za projev lásky a důvěry...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
tak s tymto som nikdy "problem" nemala, este ked bola malinka tak kusala asi ako kazdy pes, ale ja ju mam od 4 mesiacov a nepamatam si, ze by sme mali taketo kusacie hry, aj ked mam maso v ruke tak sa snazi ho opatrne vybrat spomedzi prstov, len aby ma nekusla.. olizovanie je uz ina kapitola
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Jestli na tom něco nebude. Mám holku taky skoro od 5 měsíců a nikdy mě nekousala. Za to klučina co je u nás od 7 týdnů to dělat nikdy nepřestal. On je naprosto čitelný, ona pro mě zůstala už napořád trochu záhadou. Zkrátka nám tam kus chybí.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ten náš búrlivák hryzkal, uštipkával od začiatku všetko a všetkých, teraz už len nevynechá príležitosť pri príchode alebo odchode osoby opačného pohlavia "uštipnúť" ju do zadnej časti tela. A to už má skoro štyri roky. Michal.
![]() |
![]() |
|
|