![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
K-Lee Family
|
![]()
Shaluka gratulacje!!
![]() Ale skoro nie kala, to może Mallory?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
Dzięki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
biegać to my razej też nie będziemy, ale z Bariną na 100% się pojawimy
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
To ja tak baaaardzo nieśmiało zapytam... czy jeżeli przyjadę do Poznania na wystawę jako wilczakowy kibic będę mogła się z Wami spotkac po wystawie? Bardzo chciałabym poznac Was- hodowców i właściceli, oraz Wasze bure na żywo...
Planujecie jakiś spacer po wystawie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Czy bieg i inne "atrakcje" w niedziele są nadal aktualne? Prosiłabym dokładniejsze informacje typu: gdzie i o której godzinie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Licho nie śpi...
|
![]()
A ja mam takie pytanie:
czy ktoś z okolic Warszawy ma może wolne miejsce w drodze powrotnej po wystawie i mógłby zabrać mnie i Licha? Licho grzeczne w samochodzie jest, nie pluje się (ja też... ![]() Chętnie byśmy pojechali ale nie mamy jak wrócić. Do benzynki oczywiście się dorzucamy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Kazda osoba jest mile widziana. Spacer czy balety w domu - decyzja zalezec bedzie od pogody. Ale spotkanie konczy sie w niedziele po poludniu wiec jest okazja zobaczyc Wilczaki nie tylko na wystawie w sobote ale i "w akcji" czyli na zawodach, a moze i wystartowac z ktoryms grzeczniejszym ![]() Szczegolowe aktualne info postaram sie wrzucic na Jantarowa dzisiaj w nocy, najpozniej jutro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
To my z niecierpliwością czekamy na szczegóły dotyczace niedzieli. Będziemy na 100% i już się nie mogę doczekać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Tylko na niedziele?
Napisz ile osob, psow, moze byc na priva. I czy startujecie w zawodach ![]() pozdrawiam i czekamy |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|