![]() |
![]() |
|
Parodos Mūsų pergalės ir pasiekimai parodose, kaip paruošti CSV parodai, kaip išstatinėti.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() Tai Vaidis, Bruknė, Kuti. Kas dar? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
konkursai vyksta ta pacia diena ir tam paciam ringe. nes tik viena pora ar veislynas ar repas eina po to i finalus.
nu kol kas lyg tais tiek |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Planuojam bet dar tiksliai nzn nes mano vaikynas manes nevesh ciuju nes uzknisau su parodom
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Taigi klausk wolfin, galbūt ji dar neturi bendrakeleivio
![]() o tai į veislynus varytumėm ww ar klubinėj nesupratau, ar ir ten, ir ten? Aišku, jei jau dalyvaujam pačioj parodoj, tai būtų labai smagu ir veislynuose pasirodyt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
pirma reikia uzsiregint kur kas dalyvauja- nes man rodos klubinese pas juos siu konkursu nebuna. o WW bus.
i klubine as abejoju ar registruosiu nes zinau teisejus, tad nevaziuoju ten. o i WW gal tik Kuti reginsiu jei is jos kas gero isaugs ![]() del pakeleiviu nieko garantuot negaliu - nes siaip gal geriau koki busa nuomuotis ir visiem kartu varyt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
būtų labai fainai išsinuomot kokią didesnę transporto priemonę ir su ja važiuot- ir smagiau, ir lengviau vairuojantiems, tik vat kaip tada su šunų talpinimu? Vaidis tai nenorės su patinais važiuot
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
o kas jo noru klaus- antsnukis arba i garda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
tai vat tame ir yra klausimas didysis, nelaikysi gi visą laiką su antsnukiu, skaudės širdelė vaikui, o narvas būtų idealu, jei tik jis tilptų į kokį tai busiką
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
ne mirs nei ka - as Irana su gierka vienoj bagazinej esu vezus abu su antsnukiais - kelione po 15 valandu maziausiai - nemire
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Hm idomiai cia idomiai;]]]Man atrodo bagazinei kraujai taskysis ir ausys sunu po masyna skraidys kai jie susikibs;]Manishkis su antsnukiu puikiai bet beda ta kad jis peshasi ir su visais kas papuola tik i Cvs norm reaguoja o seip pradejo man padla sunys pjaut
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
nu as vaziavau ir kraujai nesitaske
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
Galima aisku bandyt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
hmmm, blyn infffffliacija 30 euru. pamastysiu dar
![]() cia bitej+ tariasi del keliones dedu linka gal kas susigundys http://www.biteplius.lt/lt/2forum.sh...61-=(533354411 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
Vaidziui siulyciau pazyma del dantu pasiimt, nes kitaip gali but net ir "nepatenkinamas" ivertinimas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Dėkui, dėkui, už rūpestį, Vaidis žino ką jam reikia daryt, ir tai ne pažyma
![]() ai, tai jie Bitėj apie autobusą kalba, aš kažkaip sunkiai įsivaizduoju važiavimą autobusu su dideliais šunimis ![]() ![]() Last edited by vike; 09-11-2008 at 07:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
supranti visai smagu, kai nereikia paciai vairuot
![]() bet va pasiulymas yra- jei ka - verta pagalvot |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Junior Member
|
![]()
Na kas ka nusprende?Busu ar kaip?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
ir Brukne
|
![]()
Tai dar palauk, dar kaip supratau nieko nenusprendėm
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Junior Member
|
![]()
Mes vaziujame sausio 1-5 slidineti i Slovakija. Galetume tenai sumoketi uz paroda. Jei yra pageidaujanciu atsiuskit savo pageidavima man i e-pasta ir perveskit pinigus i mano saskaita
![]() [email protected] LT04 7044 0000 3664 9054 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|