|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wiewiórka Wredna
|
![]()
|
|
|
#2 |
|
Wilczy Duch
|
Wow ale wam przystojniak wyrosł! Oby tak dalej
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Świetny jest!!! A jak charakterek, pewnie też dorasta. Chociaż ja nie zapomnę mojego wrażenia jak oglądałam Wasz filmik z biegającym po mieszkaniu Bajem
Piękny pies. Pozdrawiamy
|
|
|
#4 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Zależy, co rozumieć przez charakterek
Szkoli się nadal chętnie, nadal wraca, nadal bawi się z psami, nadal kocha ludzi - nie lubi tylko jak ktoś się na niego gapi. Na widok szczeniaka labradora zerwał łańcuszek, bo zabawa to potęga! Nie lubi komendy "zostań" i nie wszystkie tabletki zjada sam
|
|
|
#5 |
|
K-Lee Family
|
Ależ on piękny i to spojrzenie!!!
BTW zazdroszczę tego wracania |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Ćwiczone na lince, na parówki
Albo np. pracę z psem, gdy w pobliżu traktor jeździ. albo pracę na dwie piłki. I dużo mówić do psa, niech wie, o co nam chodzi ^^
|
|
|
#7 |
|
Wiewiórka Wredna
|
|
![]() |
|
|