![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Czy bieg i inne "atrakcje" w niedziele są nadal aktualne? Prosiłabym dokładniejsze informacje typu: gdzie i o której godzinie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Licho nie śpi...
|
![]()
A ja mam takie pytanie:
czy ktoś z okolic Warszawy ma może wolne miejsce w drodze powrotnej po wystawie i mógłby zabrać mnie i Licha? Licho grzeczne w samochodzie jest, nie pluje się (ja też... ![]() Chętnie byśmy pojechali ale nie mamy jak wrócić. Do benzynki oczywiście się dorzucamy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Kazda osoba jest mile widziana. Spacer czy balety w domu - decyzja zalezec bedzie od pogody. Ale spotkanie konczy sie w niedziele po poludniu wiec jest okazja zobaczyc Wilczaki nie tylko na wystawie w sobote ale i "w akcji" czyli na zawodach, a moze i wystartowac z ktoryms grzeczniejszym ![]() Szczegolowe aktualne info postaram sie wrzucic na Jantarowa dzisiaj w nocy, najpozniej jutro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
To my z niecierpliwością czekamy na szczegóły dotyczace niedzieli. Będziemy na 100% i już się nie mogę doczekać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Tylko na niedziele?
Napisz ile osob, psow, moze byc na priva. I czy startujecie w zawodach ![]() pozdrawiam i czekamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Niestety tylko możemy być w niedziele
![]() A na wystawę w niedziele też muszę podskoczyć po odbiór ślimaków afrykańskich ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
My przyjedziemy już w piątek i pewnie całą ekipą.
Czambor, K-lee Vornja i podróbka Wilczak Coli Mam nadzieję, ze trafimy i musimy pomyśleć o wkładzie. Ja mam ochotę na dobrą dyskusję i bez smarowania chyba nie wypali ![]() Tego jeszcze nie ustaliliśmy ale jak będzie można to zostajemy do niedzieli. Co do biegu to juz pisałem wcześniej, ze raczej tylko z pozycji obserwatorstwa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Ajj, zapomniałam dodać, jakby ktoś jechał w niedziele z Bydgoszczy albo okolic na spotkanie to mamy 2 wolne miejsca w samochodzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Redire ja również odbieram ślimaki w niedziele
![]() Ja będe tylko na wystawie więc na pewno się pokaże przy ringu z Wilczakami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
A wilczaki też w niedziele będą wystawiane?
Ja będę na pewno w neidziele (w sobote nie dam rady), i z chęcia na wystawę bym weszła ale pewnie będzie problem z Laną bo nie da się jej przemycić (no chyba że "bramkarze" będą mili i mnie z nią na rękach wpuszczą, albo kogoś poproszę o kartę zgłoszeniową ![]() ![]() jaki ten świat mały co? ślimaki zawojowają świat, a jak się znudzą to zjeść ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Planuję przyjazd do Poznania, lecz w moim wypadku wchodzi w grę tylko jednodniowy pobyt. I tu pytanie- lepiej w sobotę czy w niedzielę?
Przeczytałam plan spotkania na weekend na stronie Jantarowej i nie wiem który dzień wybrac. Kiedy będzie więcej czasu na takie luźniejsze przebywanie ze sobą? Pogaduchy, spacery, poznanie Waszych psów, poobcowania z nimi, wypicie kawy czy dobrego piwka? Z tego co wyczytałam to chyba w niedzielę, biorąc pod uwagę fakt, że z Poznania ostatni pociąg do domu mam kilka minut po 20.00, więc przykładowo w sobotę po wystawie nie będę miała możliwości spędzenia całego wieczoru w Jantarowej z Wami. Czyli chyba niedziela? Jak myślicie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Macia napisała o niedzieli więc już zgubiłam rachubę
![]() Rybka ja miałam podobny dylemat, i zdecydowaliśmy się na niedziele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
Chodziło mi o ślimaki, ze odbieram w niedziele
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
Co do Smarowania Grzesiu to poniekąd zadbałam o to
![]() ![]() A w wilczakowych zawodach chcemy wziąć udział z moim młodocianym vlczak collie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
Zdecydowanie sobota bo po wystawie będzie czas na wszystko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
K-Lee Family
|
![]()
Nie bądź taki dosłowny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Moderator
|
![]()
Odbierasz te hamerykanskie?
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Senior Member
|
![]()
Udanego spotkania!!! I Wystawy!!!! Zadrościmy Wam!!!!
Czelamy na nowy sazon wystawowo- spotkaniowy ![]()
![]() |
|
|