![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
o 2.00 w nocy ruszam... tylko o to, żeby kilka wilczaków zobaczyć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
VIP Member
|
![]()
Ajajaajjj... dostałam takie miłe wiadomości... Zygzak sie pokazał, dostał res-Caciba w randze Caciba pełnego, bo zwycięski Balrog juz jest Interem
![]() BOBa- cóż... jak Zygzak res-Cacib to wiadomo, że wyżej będzie Hera ![]() Oj chyba z Margo obydwie mmay dzis wielka satysfakcję ![]() ![]() Daiva: toast za młodego !! ![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 08-11-2008 at 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
|
![]()
dzieki i super.
tylko teras moja glowa jest zajeta innym tematem... mnie juz do sadu chce podac ten re-saller. Moze mozna jego zabic atakem meilow, zeby zostawil wilczaki w spokoju ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Jesli to oszust, a z tego co piszesz to tak, to w czym problem? Niech idzie do sadu :->
![]() |
#45 | |
Moderator
|
![]() Quote:
w takich przypadkach juz .... bejsbolka potrzebna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Junior Member
|
![]()
jako pierwsi chcielibyśmy serdecznie podziękować za możliwość spotkania i sprawdzenia w niedziele Bariny.
Raz jeszcze dziękujemy za miłe towarzystwo i super zabawę i serdecznie pozdrawiamy!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Senior Member
|
![]()
Dziekuje wszystkim za obecnosc i wspaniale sportowe przygotowanie!
I zawody o Puchar Bursztynowego Wilka za nami. Sporo talentów tkwi wśród Wilczaków, zachęcam do startu w zawodach krajowych Obedience. Mam nadzieje, że przybliżyłyśmy Wam istote Obedience, chociaz nie bylo czasu na czesc teoretyczna, ale to nadrobimy za rok ![]() Dzieki Katii mamy piekne zdjecia z zawodów, tyle ze obrobka ich troche potrwa ![]() gratulacje dla Hery - zwycieskiej w Poznanskiej wystawie Wilczaczki nam przypadl w udziale troche tylko skromniejszy tytul BETI WILK Z POLSKIEGO DWORU - 1 miejsce w kl championow, CWC, res CACIB ![]() ![]() Wyniki z wystawy z klasy championow suczek na stronie Wolfdoga zostaly podane blednie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
![]()
Wybacz juz poprawiam.... Bylo spore zamieszanie i wszystkie suki tak do siebie podobne, ze troche mi to umknelo... Tak samo jak CACIB - Jadiel tak bardzo roznila sie od suk walczacych o tytul Najlepszej Suki, ze po jej wygranej bylam swiecie przekonana, ze sedzia nie zdecydowal sie przyznac res.CACIBa... Mea culpsa....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Junior Member
|
![]()
Po powrocie do domu z ciekawości zajrzałem do wzorca.
PRZEDNIE KOŃCZYNY: Przednie nogi są proste, mocne, suche i ustawione dość blisko siebie z lekko ustawionymi na zewnątrz łapami. Porównuję z wpisem sędziego: "zbyt bliskie łapy", "przednie łapy nie równoległe". Nie wiem teraz czy to ja mam problem z interpretacją wzorca, czy sędzia rzeczywiście nie czytał go przed wystawą, czy też pomylił rasy. Do tej pory zdarzały mi się zapisy rozbieżne, które jednak w tak ewidentny sposób nie dyskutowały ze wzorcem. Wiem, że to temat nie nowy, ale czy są jakieś granice? Podobne wpisy dostała chyba większość wilczaków na tej wystawie. Tadeusz Porada (pozwalam sobie włączyć się do dyskusji na Wolfdogu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
Dzięki Ori mogę pokazać wam Zwyciężczynię
![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście nasz aparat nie nadaje się do niczego i nie mamy więcej zdjęć . Chciała bym podziękować wszystkim za miłe spotkanko i czas spędzony razem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Junior Member
|
![]()
A ja chciałam podziękować za wilczakobranie i zawody
![]() ![]() natchniona zawodami już kupiłam książke do obi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
VIP Member
|
![]()
Anetka, a co to tam stoi przed Wami? Jakas maskotka?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
K-Lee Family
|
![]()
My też bardzo dziękujemy i po pierwszych sukcesach w zawodach zabieramy się za ciężką pracę
![]() Co do opisów sędziego... K-lee dostała ocenę bardzo dobrą bez lokaty, ale za to jako nieliczna chyba w opisie ma napisane 'prawidłowe przednie łapy' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Junior Member
|
![]()
Hehee nam też napisał przednie łapy nierównoległe i to nawet 2 razy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Senior Member
|
![]()
Anetko Twoja skrzynka odsyla moje maile, wiec nie mam jak spelnic Twojej prosby. Daj moze inny adres albo sprawdz skrzynke.
Ja wrzuce fotki do galerii wilczaki.eu jak sie z nimi uporam, ale zebralo sie ich ponad... 1000 z tego weekendu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
|
![]()
Widze na Twojej stronie ze jednak doszla fotka... hmm
ale maile sie wracaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Member
|
![]()
Ori doszło tylko 1 zdjęcie zaraz Ci poślę inny adres
Wielkie dzięki |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Member
|
![]()
Gaga koło nas stoi puchar z pacynką wilka Herka bardzo się ucieszyła jak go zobaczyła i zaraz musiała go wziąść do pyska i pomemlać trochę nas i sędziego rozbawiła
![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Ci że Zygzag nas kompletnie zaskoczył zachowywał się na ringu wzorcowo prawie jak Herka aż mnie zatkało mam nadzieje że już tak zostanie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
VIP Member
|
![]()
Gratuluję! Rozumiem, że pacynka została wspólne zabita ?
![]() ![]() Za bardzo się nie ciesz i nie trzymaj tej nadziei bo młody jeszcze niejeden numer bedzie próbowal wykręcić ![]() I bardzo chętnie to zrobię !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Moderator
|
![]()
Gaga, o matce zapomnialas - ona teras jak liudzi mowia - sama biega w ringu i ja tylko za snurek trzymam.
na dodatek dziszaj do mnie doslo cos z Cz. Harka ma dodatkowy CH - ona jest oficialne CZ CH. jakie rodzice taki i syn ![]() dalej Anetko |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|