|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Do Lublina zamawiam 6 szt. Nie wiem ile z Lublina zechce zamówić Rybka.
Jak do Lublina dotrą?, czy do mnie czy można je będzie odebrać w jakimś sklepie? I czy wpłacać na konto czy komuś jak np. do mnie dotrą? Mogę również brać je dla innych w pobliżu oczywiści dla Rybki też Bożena
|
|
|
#2 |
|
Wilczy Duch
|
Jesli ktos by mi je podrzucił to bym mogła podać znajomej co studiuje w Lublinie,a u mnie jest co drugi tydzień.. Ale to tylko luzna sugestia.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Witam!
Ja poproszę 2 kalendarze. Najpóźniej w niedziele około południa zrobię przelew. Miasto docelowe: Wrocław Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Witam
Podaje info o odbiorze kalendarzy. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o propozycje i tam będe wysyłał większą ilość do odbioru. Katowice i w promieniu 100 km będziemy się umawiać osobiście lub do odbioru u kogoś w poblizu. Kraków odbiór osobiście lub u Magdaleny w galicyjskim. Wrocław odbiór u Ewy - Gia Łódź odbiór u Tadeusza - Crest Poznań odbiór u Eli z jantarowej Warszawa osobiscie lub u Agnieszki - Gaga Lublin odbiór u Bożenki - konek Trójmiasto dostanie szastin. Mam też 2 przedstawicieli w polsce więc też będzie możliwość spotkania sie z nimi po trasie. Reszte miejsc będziemy ustalać wspólnie więc proszę o info na priv aby nie zaśmiecać tematu. Последний раз редактировалось wilczakrew; 03.12.2008 в 19:35 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Przelew poszedł- z mBanku, więc powinien by już na koncie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
K-Lee Family
|
Poszedł dziś przelew za 6 sztuk
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Poszedł przelew za 2 sztuki dziś około południa.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Przelew za 6 szt poszedł
Pozdrawiam Bożena
|
|
|
#10 |
|
Galicyjski Wilk
|
aaa a mnie własnie olśniło że nie wpłaciłam pieniędzy, zaniedbanie już naprawiam i pieniążki wpłacam
|
|
|
|