![]() |
![]() |
|
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Právě. Dnes je to o něčem jiném, jenže v lidech prostě zůstalo to povědomí, že to byl experiment, že ti psi byli plaší, nedůvěřiví, obtížně zpracovatelní atd. Že se na tom plemeni léta pracovalo, to už nikoho jaksi nezajímá. Lidi prostě nejsou ochotný měnit názor.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ta kamarádka,která má tu boxerku,když zjistila na jaké štěně se jedu podívat,tak se hrozně naštvala,no pohádali jsme se vcelku. No a ta její boxerka mi moji vlčandu ve třech měsících napadla,znaly se,ale kvůli míčku do ní skočila až chlupy lítaly.tenkrát jsem to neuměla vyřešit,naštěstí je arwen stále přátelská,otázka je,jeslti si to nebude léčit na stejně starých štěnatech,jako takové vypořádání se s minulostí.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Taky bych to do spousty lidí neřekla.
Neboj, nic si léčit nebude. Určitě zdědila vlčí nadhled. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
No,jak jsem již zmínila, moji sousedi mají na Balta scůj vlastní názor a jen tak si ho změnit nenechají. Máme ovšem v ulici dům a jeho majitel má velkého bílého psa. Je to nějaký kříženec, či co a normálně ho pouští ven. Samotného,bez vodítka. Lidí se sice bojí, ale ostatní psy napadá... Balta napadl dvakrát. Jednou ,když byl ještě prťavé štěně a po druhé, už trochu odrostlejšího, a to když mi šel u nohy! Poprvé mu prokousl ucho, ale ani po promluvě s majitelem psa s tím dotyčný nic neudělal s tím, že když se přiblíží, mám ho nakopnout a že mu ten pes pořád utíká a že nepomáhá ani když ho přiváže (zvláštní je, že kdykoli je ten pes venku, dveře k jejich domu jsou otevřené...) Zkoušela jsem volat i naši slavnou policii, která s tím neudělala vůbec nic. Ten "vořech" je postrachem všech psů v okolí...a nikdo s tím nic nedělá. Takže kdykoli mi někdo řekne, že ČsV jsou agresivní mrchy napadající lidi a psy, musím se jen při vzpomínce na naší ulici smát...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Taky nám takhle po ulici běhá pes. Sousedovic kokr. Sice nikoho nenapadá, ale stejně to moc příjemné není. Už proto, že po něm nikdo neuklízí. Občas mám chuť to po něm posbírat a nasypat na domovskou zahradu, aby se sousedi chytli trochu za nos (maj malý dítě, který si na tý zahradě hraje, třeba by jim to došlo).
Takovýhle přístup páníčků mi dost vadí, protože ostatní lidi jsou pak (oprávněně) naštvaný a moc je nezajímá, že to byl ten druhý a ne ten můj. Když pak o něco jde, lidi jsou pochopitelně proti pejskařům. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|