|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
OK.
Kalendarze właśnie przyjechały z Cieszyna. Mam je już u siebie. Niestety z powodu choroby nie miał ich kto odebrać w piątek. W takim razie jutro zaczynam wysyłać. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
|
Quote:
jeżeli ktoś jeszcze ze Szczecina chciał to możnaby u mnie je odebrać |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Non active.
|
Hai you all
,Can somebody please tell me how I can order 3 kalenders ? And how much euro it wil cost to send theme to Holland and to wich accountnr I will have to pay it ?? Hope somebody can give a answer .Groette Martine.
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
Jutro Grześ zarzuca mnie kalendarzami, dla tych co z okolic Wawy. Zabieram dla Jefty, Joanny, Andro... jesli ktos z nowych jest z okolic i moze odebrac u mnie- to prosze o sygnał. na pocztę latac nie będę ale mozna mnie zlapac w kilku miejscach Warszawy i poza nia, w weekendy więc jak komus mam przechowac kalendarze to prosze o szybkie info.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Daiva - ponieważ ja podaję paczkę z kalendarzami przez kogoś, kto jedzie do Wilna na wystawe, to jak chcesz, Twoje i wszystke inne litewskie zamówienia dołożę . Ale musi ktos sie zgłosic KONIECZNIE w sobotę do ringu szpiców wilczych ( dokładne namiary na priv), ok południa.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ardal Conall
|
jak tylko kalendarze będa w Poznaniu prosze o info z namiarmi gdzie najlepiej odebrac i kiedy. POzdrawiam
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Jakby dla nas się dało dosłać jeden więcej do Gagi, to byłoby super. Odbierzemy tak, żeby nie kłopotać lub kłopotać nie za bardzo.
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Nie ma sprawy. Myślę, ze Gaga zrobi to dla mnie i wyświadczy mi przysługę i przetrzyma kalendarze do odbioru u siebie.
|
|
|
|
![]() |
|
|