![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Já se rozmýšlím mezi zubařem a zoo .Ale ten zubař už je potřeba ,no ještě uvidím co vyhraje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ne ne ,na sobotu k zubákovi ne ,ale jedná se o to do čeho ty peníze dám .Buď na zubaře 8.1 nebo na cestu do zoo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
My teda doma vymeteme poslední grošáky v truhlici a vyrazíme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
No to jo! pejsanů se sešlo fakt hodně...taky jsem to teda nepočítala.
Velká tlupa hafanů kolem Rudy Desenského a i snim tam chodili nějací čsv. A pak tlupa čsv - zkusím to na fotkách spočítat, ale myslím že by tak 15 čsv mohlo být... ![]() Moc se nám tam líbilo, my z Liberce jsme v pražské zoo hoodně dlouho nebyli a tak jsme si užívali ... hafíci taky ( i po tom karambolu po cestě do prahy) ![]() Hezké setkání !!! ![]() Určitě pokud čas vyjde se přidáme ![]() Lucka a spol |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Taky jsem to zkoušel počítat a bylo nás 15/počítáno na vlky pochopitelně/ i s čivavákama od Rudy. Vždycky je mi trochu líto, když se lidé těchto dvou skupin občas navzájem tak trochu straní. A byla tam i jedna moc hezká roční holka bez pp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
http://www.arqeva.cz/
|
![]()
Bohužel jsem slyšela hodně špatnou odezvu . Psi se prý prali, byli agresívní, štěkali u zvířat, dokonce mělo jedno čsv podrazit nohy nějaké slečně s ortézou, aniž by se majitel/ka omluvil/a. V něděli se to řešilo na cvičáku a všichni koukali na mé broučky jak na vyvrhele z podsvětí. Jiřina
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|