|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
A ja nie umiem wrzucać fotek na forumie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
'Wilk z baśni' :)
|
![]() Quote:
![]() ![]() p.s. A czy na czas zimowy jakieś wzmacniające środki można podawać, co by mi bure dziewczątko na gardło znów się nie rozchorowało? Ktoś wypraktykował?
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Zmora przy -20 szaleje, a Jabber biega na 3 opcjonalnie 2 lapach (tylko siku i do domu). Spacer to spacer, ale tak siedziec na dworzu na budzie caly dzien... nieee. My mamy wiejskie kanapowce
![]() Na dowod: ![]() (Jabber tradycyjnie pod biurkiem grzeje mi stopy ![]()
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 07-01-2009 at 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Dewi i jej kolory swietnie sie komponuja z tłem, super zdjecie.
Moje wariaty to i owszem, na noc do domku chętnie, ale już przy pierwszej pobudce Tymka ( same nie budza, czekaja) czyli miedzy 5:30 a 8, proszą się na dwór i tak ganiają cały czas. Bali natomiast domem gardzi i nawet na kontrole nie chce mu sie wpadać, jak widzi otwarte drzwi to on od razu w tyl zwrot. Tak wogóle to chyba Bóg wysłuchał naszych próśb i właśnie mamy zamieć śnieżną ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
Joasia, bylas tak blisko nas i nas nie odwiedzilas?
Oj, nieladnie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Jeszcze trochę fotek Imbus, Nirvana i Lilith;
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
love and terror
|
![]()
aha, chyba, ze tak
![]() mame i Trejsi w takim ukladzie, w domu byly ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilczy Duch
|
![]()
I jest! Snieg i u nas postanowil sie pojawic(tak naprawde). Przed domem mamy tak:
![]() ![]() 10 metrów od domu tak: ![]() ![]() A psiaki szaleja na calego, Kala aż lata z radości ![]() ![]() ![]() Ish tez happy ![]() ![]() No i w końcu jest w czym nos zanurzyć ![]() ![]() Mało tego, Luciąża nam zamarzła więc dziś było istne szaleństwo! Ish i Kala juz z pewnością nadają się do Ministerswa Dziwnych Kroków M.P. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() OK, to ida fotki Jotun i Tajgi... i chyba ex-kotka... ![]() TAJGA ![]() Jotun i Tajga ![]() Tajga (znajac Tajgulca to wykiwala Jutuna i ukradla cala zdobycz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
TAJGA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
JOTUN
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
i wspolne:
![]() ![]() ![]() i jeszcze z pancia: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Fajna sunia z tej Tajguli Jotun też niczego sobie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Aaaa...i jeszcze jedno - Margo słusznie zauwazyłaś ze Tajgulina ukradła spod pyszczycha Jotunowego kawałek tzn. skórkę z jelenia o który to kawałek oboje tocza ciągłe walki ( Jotun walczy a Tajgula podstępem i tak ma co chce )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|