![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
No ja tez wolalabym marzec, bo w maju raczej marne szanse :P
Jesli w marcu to jak i gdzie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
To gdzie jeszcze ustalimy dokładnie, ale w takim razie zaklepujemy weekend marcowy czyli 7-8 marzec. Majlepszym połozeniem były by okolice Łodzi , ale nie wiem czy tam sie da coś zorganizować. Jakos sobie poradzimy i cos wymyslę. Jesli nie to na pewno okolice Warszawy. Musi to być takie miejsce gdzie bedą też mogły być z nami psy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Niestety termin marcowy z przyczyn technicznych będzie nie realny .
Przyczyny leżą po mojej stronie i nie będe miał możliwości przyjazdu. Jeśli uda nam się połączyć spotkanie z wystawą majową w Łodzi to mozemy spróbować. Jesli miałby ktoś jakąś propozycje to bardzo proszę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Przy okazji wystawy w Łodzi możemy się spotkać u nas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Nie wiem czy byłby to dobry pomysł bo nie wiadomo ile osób bedzie chętnych i ile będzie mogło przyjechać. No i jeszcze są psy.
?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Do tego czasu skończymy remont domu na tyle by można się było spotkać, a w ogrodzie to może już jakaś trawa wyrośnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ja bym proponowala jakas pozniejsza date (czerwiec / lipiec), poniewaz duzo osob ma inne plany na majowke. Nie tylko my nie bedziemy mogli dojechac, a dobrze byloby zebrac wiecej ludzi.
Szans na spotkania w duzym gronie - jest w ciągu roku niestety niewiele, wiec trzeba znalezc date, ktora wiekszosci bedzie pasowac.
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 06-02-2009 at 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|