Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Sport i szkolenie

Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-01-2009, 23:34   #1
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

Nooo, kto tu JAKIES konkretne imie psa widzial? ja dalam przyklad ze tak moze byc i jest kedy pies jest Z i BEZ wlasciciela.

A co do reszty, to : obrazenia o narodowosc czy cos chodzi? czy bez pasportu polaka tu pisac niema pozwolenia?
Old 18-01-2009, 00:02   #2
Konrad:)
Member

Konrad:)'s Avatar

Send a message via Skype™ to Konrad:)

Quote:
Originally Posted by wolfin View Post
Nooo, kto tu JAKIES konkretne imie psa widzial? ja dalam przyklad ze tak moze byc i jest kedy pies jest Z i BEZ wlasciciela.

A co do reszty, to : obrazenia o narodowosc czy cos chodzi? czy bez pasportu polaka tu pisac niema pozwolenia?
"Paszport" nie ma tu nic do rzeczy, w przeciwieństwie do kwalifikacji i uczciwości w przedstawianiu zarówno sytuacji, jak i poglądów. Ja "konkretne imie psa nie widział" w Twoim poście, co nie oznacza, że będę udawał, że nie Eurego to dotyczy oraz, że to nie Eury od Ciebie dostał gorszą ocenę (podczas zabawy w Późnej, zwanej memoriałem), niż u Dory podczas przeglądu młodych, a potem bonitacji (dla niezorientowanych: podczas tego samego spotkania) - dziwiłbym się zresztą, gdyby było inaczej, bo nie tylko "polskie klimaty" znam lepiej, niż Ci się wydaje.
Angielsko-niemieckie również, w tym dotyczące stosowania przez Ciebie elektrycznej obroży dla Gierki - gdy pytana o to jako hodowca i sędzia, odesłalaś ciekawych do tresera Twojego psa.
Wiec pisuj także na polskim forum, pisuj - i dziel się z nami swoimi przemyśleniami, doświadczeniami oraz wiedzą.
Old 18-01-2009, 00:06   #3
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

komentarzow nie bedzie. bo po co wszystko jasne napisano ze nie ma milosci do niektorych osob.

tylko ze atak pozoranta na memoriale i na bonitacie byli jak dzien i noc ale co tam moja wiedza malo warta sa inne guru i ich trzeba slucha cie
Old 18-01-2009, 00:23   #4
Konrad:)
Member

Konrad:)'s Avatar

Send a message via Skype™ to Konrad:)

Quote:
Originally Posted by wolfin View Post
komentarzow nie bedzie. bo po co wszystko jasne napisano ze nie ma milosci do niektorych osob.

tylko ze atak pozoranta na memoriale i na bonitacie byli jak dzien i noc ale co tam moja wiedza malo warta sa inne guru i ich trzeba slucha cie
Za to będzie mój komentarz - zgadzam się, że atak pozorantów (różnych, co warto podkreślić) na Eurego podczas memoriału i bonitacji był jak "noc" do "dnia" - przecież napisałem, że znam te "klimaty" i się nie dziwię, wiedząc kto z kim i w co ...gra.

Z tą "miłością" - niezłe, doprawdy niezłe.

P.T. Forumowicze - może byśmy tak wrócili do merytorycznej dyskusji - temat z pewnością na to zasługuje.
Reply

Posting Rules