Quote:
Originally Posted by wolfin
Nooo, kto tu JAKIES konkretne imie psa widzial? ja dalam przyklad ze tak moze byc i jest kedy pies jest Z i BEZ wlasciciela.
A co do reszty, to : obrazenia o narodowosc czy cos chodzi? czy bez pasportu polaka tu pisac niema pozwolenia?
|
"Paszport" nie ma tu nic do rzeczy, w przeciwieństwie do kwalifikacji i uczciwości w przedstawianiu zarówno sytuacji, jak i poglądów. Ja
"konkretne imie psa nie widział" w Twoim poście, co nie oznacza, że będę udawał, że nie Eurego to dotyczy oraz, że to nie Eury od Ciebie dostał gorszą ocenę (podczas zabawy w Późnej, zwanej memoriałem), niż u Dory podczas przeglądu młodych, a potem bonitacji (dla niezorientowanych: podczas tego samego spotkania) - dziwiłbym się zresztą, gdyby było inaczej, bo nie tylko "polskie klimaty" znam lepiej, niż Ci się wydaje.
Angielsko-niemieckie również, w tym dotyczące stosowania przez Ciebie elektrycznej obroży dla Gierki - gdy pytana o to jako hodowca i sędzia, odesłalaś ciekawych do tresera Twojego psa.
Wiec pisuj także na polskim forum, pisuj - i dziel się z nami swoimi przemyśleniami, doświadczeniami oraz wiedzą.