![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Zdravím všechny, hlavně Akkonka a Sofinku (mám jejich nejmladšího brášku Aríska).
Chci se zeptat, jestli se nebude zase konat nějaký srazík v Pze nebo poblíž MB. Když se naposledy konal, tak jsme ani nevěděli, že si nějakého prcka budeme pořizovat. Předem díky. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Rozhodně dáme včas vědět. Když někdo něco pořádá, většinou je tohle fórum první, kam to dává.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Dejte vědět, budem rádi ![]() Jani a Sofi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Děkujeme a určitě budeme bedlivě vše sledovat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Už za 13 dní - uvítejme jaro ve společnosti vlků.
Připomínám: sraz 21. března v 10 hodin na nádraží v Chomutově. Vstupy: dospělí 65 Kč, děti 3 - 15 let 40 Kč, psi na vodítku a s košíkem zdarma Vlaky: * 7:02 z Prahy - Masaryčky (R1284), přestup v Lužné u Rak. (Sp1672) - trasa přes Kladno a Žatec * 7:29 z Prahy - hlaváku (R606) - trasa přes Ústí n.L. a Most ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Mám ještě otravný doplňující dotaz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Přijedeme autem asi až k bráně. Jen nevím, kolik je tam vchodů, aby jsme se zbytečně neminuli.
Last edited by Lucan; 09-03-2009 at 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Přijedeme autem asi až k bráně. Jen nevím, kolik je tam vchodů, aby jsme se zbytečně neminuli. Tady je i odkaz: http://www.zoopark.cz/
![]() ![]() Last edited by Lucan; 09-03-2009 at 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
Vchody jsou dva. Jeden je hlavní, od Mostu (město
![]() Jen nevím, jestli se nakonec dostavím, mám nemocného pejska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Sraz je na "hlaváku", protože tam se vystupuje z hlavních vlaků. Potom můžem kdyžtak hromadně popojet, ale i procházka k zooparku stojí za to.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
Ahojky,
technický dotaz - košík je opravdu nutný? Protože jestli ano, pak máme pouze týden na to, abychom se ho naučili nosit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() P.S.: myslím, že už tu někdo psal, že s náhubkem tam ještě neměli problém, ale je dobré jej mít sebou, "kdyby náhodou" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Košík nemusí být boj, naučte se to tak, že dáš košík a budeš přes košík dávát pamlsky, a to i při nandavání aby tam tu hlavinku strkal dobrovolně. Brzy si spojí že košík neznamená utrpení ale dobrotu, nehledě na to že dopraváci rádi psi bez koše vyhazují v autobusů a tramvají a dokonce i z vlaků. Záleží na koho narazíš, Já jednou při cestě z Pardubic do Brna musela v půlce vystoupit protože můj malý srnčí pinč neměl košík a nemohla jsem průvodčí vysvětlit že za prvně je pes zavřenej v batohu a nikoho si nevšímá a za druhé že takové košíčky se nevyrábějí
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Member
|
![]() Quote:
Myslim, že aj na tak malé psi jako je srnčí pinč se náhubky dělají, ne? Aspoň já je viděla...vždycky je to o lidech.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Shinigami キバ 。Kiba
|
![]()
Me prave taky nejde davat pamlsky pres kosik...a vzdycky ho ma,kdyz je navolno....takze akorat kdyz venku cvicime,tak mu ho sundam.U nej to mam dobry ze i obrovska pochvala mu staci.A i ty pamlsky mu nekdy Stejne nejedou.
Jo a k tem vlkum.Co kdybysme zase vymysleli vejlet do ZOO v Brne za vlckama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
My do Chomutova jezdíme pravidelně,a ještě se nás na košík ani neptai. Byli jsme tam s šeltií,bullteriérem i ČV a nikdy ho po nás nechtěli. S ČV ho teda mám vždy s sebou (už jen proto,že tam jezdíme vlakem) ale fakt ho po nás nechtěli.Jen vodítko...Možná se leknou,když uvidí tolik vlků pohromadě
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Štěňata de Molay a problémy s košíkem? Samostatné téma?
![]() Akkon u má druhej, ale nadšenej z něj zrovna není Když ho kdekoliv dostane, tak buď hned usne nebo ho zkusí sundat a když to nejde, usne potom. Když s ním má jít, má věčně hlavu u země a přemýšlí, jak ho dostat dolů. Ikdyž jedna varianta jsou pamlsky, další je to, že ho dostane do dopravního prostředku nebo když chci bejt s ním a s kamarády, ale neřešit ho pořád. Když nemá košík, pomocí zubů si rád vynutí ikdyby negativní, tak pozornost. Že by se ale bránil nasazování, to už nedělá, protože to nikdy nemělo výsledek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
Nasazování už je taky v pohodě, přímo cesta dopravním prostředkem taky...ale třeba jen přestup mezi vlaky...už se snaží to sundat. Ale není to žádná katastrofa. Spíš mě štve, že místo hrabání košíkem do země, začla hrabat mě do nohou..často dost nevybíravě..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Tak o to se snaží Darlin dodnes - sundat si košík o něčí (ne nutně moje, což je dost průšvih) nohy. Překvapivě malá Mašké se s košíkem relativně smířila a trochu protestuje akorát když ho vybalim. Když už je na čumáku, netváří se sicě šťastně, ale nesnaží se ho sundat.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|