![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nie wiem czy byłby to dobry pomysł bo nie wiadomo ile osób bedzie chętnych i ile będzie mogło przyjechać. No i jeszcze są psy.
?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Do tego czasu skończymy remont domu na tyle by można się było spotkać, a w ogrodzie to może już jakaś trawa wyrośnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ja bym proponowala jakas pozniejsza date (czerwiec / lipiec), poniewaz duzo osob ma inne plany na majowke. Nie tylko my nie bedziemy mogli dojechac, a dobrze byloby zebrac wiecej ludzi.
Szans na spotkania w duzym gronie - jest w ciągu roku niestety niewiele, wiec trzeba znalezc date, ktora wiekszosci bedzie pasowac.
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 06-02-2009 at 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Czyli ma być 'stowarzyszenie czechosłowackiego wilczaka' czy 'z peronówki'?
Zachowaj chociaż pozory neutralności. :-/
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
Btd, to chodzilo, ze bardzo wiele osob zjezdza sie wlasnie tam, kazdy rezerwuje czas na to spotkanie.
O neutralnosci nie ma co mowic, tzn sariel, bo nie ma on wilczaka z peronowki przecie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Ja uważam że jeśli ma coś takiego być to ustalenia powinny być na jak najbardziej neutralnym gruncie.
Dla mnie symbolika dużo mówi. aha: i bardzo, bardzo podoba mi się oszczędność słów Margo w temacie klubu CSV. Jakby nie patrzeć to w Polsce jest tylko parę osób które powinny w nim być 'na górze' - ze względu na doświadczenie i wiedzę i co by nie myśleć o niej - Margo jest jedną z nich.
CIRI Wilk z Polskiego Dworu ['] Last edited by btd; 07-02-2009 at 08:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Neutralności ???? Ale chyba nie prowadzisz jakiejś Krasnoludowej wojenki. Ja nie mam psa z Peronówki i choć uważam je za jedne z lepszych przedstawicieli rasy- uczciwie popatrz na wyniki wystaw, bonitacji, zdjęcia to pewnie mieć nie bedę. Chcesz coś dla psów zrobić czy wprowadzić niezdrową konkurencje???? Termin i miejsce po pierwsze sprawdzone po drugie doskonałe, chyba większość ludzi tak uważa nawet jeśli nie kochają Peronówki.
![]() |
![]() |
#9 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Do Poznej przyjezdza najwiecej wlascicieli psow z roznych hodowli i to co roku niezmiennie. Jednak wydaje mi sie, ze to nie jest miejsce na takie spotkanie. W Peronowce zazwyczaj non stop sie cos dzieje i nie ma kiedy zebrac wszystkich i pogadac. Nie kazdy ma mozliwosc przyjechac dzien wczesniej lub dluzej zostac, a robienie spotkania w przerwach jakos mi nie pasuje.
Tak naprawde tu nie chodzi o miejsce, bo kazde jest dobre. Spotkanie moze sie odbyc gdziekolwiek, pod warunkiem, ze data bedzie wiekszosci pasowala, a nie tylko wybranym osobom. Jesli Stowarzyszenie ma miec sens musi byc od poczatku dla wszystkich. Jefta: nam pasuje.
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 07-02-2009 at 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |