![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() I broniac takiego zapisu, bronisz swojego prawa do niepoprawnego pisania i wymawiania nazwy rasy, co stawia Ciebie wsrod tych, ktorych przed chwila atakowales... ![]() OK, dla mnie tez EOT: Najzwyczajniej zartuje, bo nie wystepuje zaden zwiazek miedzy tym jak wymawia sie nazwe rasy i czy popelnia sie przy tym blad, a tym jakie ma sie podejscie do psow z naciskiem na wilczaki... ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
btd napisał: "Jak można napisać że oficjalne nazewnictwo FCI nie jest ważne? Równie dobrze można powiedzieć że oficjalny, zatwierdzony przez FCI wzorzec rasy nie jest ważny.
Wbijcie sobie do głowy raz a porządnie - jeśli masz psa rasowego, to FCI a potem ZK jest alfą i omegą." Jasne tu się z Tobą zgadzam w 100% ![]() ![]() Jednakże uważam, tak jak wielu z Was, że powinien być wilczak. Nie będę argumentowała, bo słuszne słowa już tu padły, a ja się pod nimi mogę także podpisać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Senior Member
|
![]() Quote:
Tak jak usiłuje to powiedzieć od samego początku. Jednak moze się okazac, ze btd bedzie stawiał piwo z innego powodu. Quote:
Quote:
Ciekawe czy inne Alfy w tym stadzie zrobią to samo. ? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|