![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Mellorn - samozrejme nemoze na postu a do obchodu, uvazujem ju pred postou a pred obchodom. Co sa tyka verenia/neverenia ludom, nic sa podla mna neda robit, ja si myslim ze spravna socializacia je najdolezitejsia, hoc aj s rizikom chytenia choroby alebo stretnutia s neprijemnymi ludmi. Moja minula psica bol socializovana nedostatocne, ludom neverila a parkrat to dopadlo nie najlepsie, aj komunikacia so psami nebola u nej idealna. Takze teraz radsej riskujem, ale zatial mi ju ani nik neukradol, ani neotravil, ani na piraty nenalakal. Nastastie a dufam ze to tak bude pokracovat. Inak myslim ze su sice aj zli ludia, ale zas aj dobri ludia, a na frekventovanom mieste su oboch typov, takze verim ze ti zli sa ublizovat psiskovi na verejnosti neodvazia.
Saschia (Sasa Zahradnikova) http://www.chiens-loup-tchecoslovaqu...ei-et-damon.ws Last edited by saschia; 26-01-2009 at 15:17. Reason: preklep |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Akkon taky se psi a lidmi v pohodě... než na něj někdo šlápne nebo ho nějakej pes víc stiskne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
zrovna socializace je to jedine o cem muzu rict,ze se povedla.neboji se lidi ani psu i bez uvazovani pred institucema a obchodama.ale kazdy na to ma jiny nazor a dle toho k tomu pristupuje. Neberu.spis jsem stene socializovala na hospodach,tramvajich,metru apod.z niceho nema strach a nic ji nevadi,teda aspon to na sebe zatim nepraskla. zejtra ji bude rok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
jj přejeme Arwence všechno nejlepší a těšíme se na další setkání. Socializace je kotkrétně u nás až podružnej důvod při uvazování před krámem. Hlavní je samozřejmě ten, že někdy holt člověk nakoupit musí a abych odved z nádraží psa přes celý město do kotce a potom se vracel zase k nádraží... na to jsem moc línej a zatím to vždycky dopadlo nejlíp, jak to šlo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Jo, Prahu celkom chapem, ja zijem v Bratislave a tiez nie v centre. Sice som zenska ale kym bola malicka tak to bol vzdy len taky kratky nakup, skor odskocenie kupit nieco co som zistila ze nutne potrebujem. Ale aspon sa naucila na mna slusne cakat. Teraz ked je velka tak ju kludne necham aj dlhsie, kto sa odvazi ukradnut vlka tak ten si ho zasluzi (a potom to tym padom olutuje
![]()
Saschia (Sasa Zahradnikova) http://www.chiens-loup-tchecoslovaqu...ei-et-damon.ws Last edited by saschia; 26-01-2009 at 17:16. Reason: preklep |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|