|
|
|
|||||||
| Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
|
Quote:
Když jsem jí zakázala kvůli tomu postel, tak jsem ji zavřela a čekala co bude..chvíli hulákala, pak vyskočila na postel a hurá louže! To se opakovalo asi 2-3x. Několika hodinová louže by taky ve vysoké matraci klesla mnohem níž (aspoň se mi to tak zdá u té mojí-jak to teď řeším)..takže to tak staré nebylo. Štěněcíma plínkama myslíš to samé co Saschia? nebo myslíš plínky jako "plínky"? ...tam bych se bála, že se na to pes vybodne a bude čůrat pořád, jak se mu zachce...nebude zvyklý chvíli vydržet. Samozřejmě s ní chodím taky co to jde, ale když jsem v práci tak jsem v práci a s tím nic nenadělám. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
..a jinak to vypadá, že včerejší sajrajty zabraly! Ne že by byla postel suchá..pár kapek se tam našlo, ale opravdu kapek. Takže to spíš zkoušela. Dnes jsem igelit opět pokapala aroma olejíčkem..dala jsem Sofi i čuchnout a utekla z pokoje, evidentně ji to šimrá v nose. Tak uvidíme, jak dnes pochodíme.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
No tak drzim paste. Je mi jasne ze niekedy sa proste odporucane postupy nedaju pouzivat - ja som mala taky problem s vitajucim psom, vsade pisu ze prist, pockat kym sa ukludni a az potom sa s nou kludne zvitat, no jo, lenze co robit ked pes medzitym v kotci robi kotrmelce dozadu a vcelku vyzera aj znie (najma susedom) ze kazdu chvilu umrie hroznou smrtou... Tak som to zacala robit tak ze jak som ju pustila z kotca hodila som jej lopticku alebo inu hracku na opacny koniec dvora (aby sa zakusla do nej a nie do mna), ona zo seba tu radost vylietala a potom to uz robila automaticky - ked som ju pustila z kotca zacala behat po dvore a po chvili sa ukludnila a nechala sa pomojkat.
Takze drzim paste neh ti tie odpudzovadla zaberu. Ak nemas, skus vonu citronela, ta sa odporuca postriekat na objekty co nechces aby psisko zul, tak to mozno pomoze aj proti ocuravaniu.
|
|
|
#4 |
|
Member
|
tema plinkama pro stenata myslim ty save nelatkove,takze asi ty co myslela saschia. ono se to ani moc nedoporucuje mit je vic po byte,steneti to tezko potom vysvetlis,ze tam nee,kdyz uz to chces prevest cele ven.nechala jsem ji je tam,kdyz jsem byla v praci,casem se to odbouralo.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Já teda nevim jak vám, ale mě mrňata ty plínky cupovali
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Inkontinenční podložky používáme od odběru, tj. od 6ti týdnů a jen párkrát se stalo, že je chtěl Dakouš v zápalu hry cupovat a většinou s tim začal jen když se mu připletla do huby třeba s kostí nebo jinou hračkou. Nicméně je fakt, že asi máme kliku na štěndo, protože zatim nezničil nic důležitýho a hlavně se snaží "ničit" jen pokud jsme doma a nevšímáme si ho když si myslí že bychom měli :-). To pak provokativně hryže nábytek, pantofle, zkrátka věci, kterých si sám jinak nevšimne. V tomhle směru se mi osvědčilo rozložit po bytě plyšáky a věci u kterých zničení nevadí tak, aby na ně v případě roupů dosáhl, ale obtížně. Stáhne si z komody plyšáka místo kytky a je to vpohodě.... Samozřejmě jsme odstranili z dosahu věci které nesmí zničit, jako dálkáče atd. :-) i když vlastně on spíš nadělá bordel a věci roztahá, než aby je vážně poničil (zatim). Asi je to i tim, že po ranních 4km v poklusu a žrádle chrápe až do odpoledního venčení :-)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
když jsme ty plínky měli,tak arwen byla v tom věku,kdy nic moc neničila, i boty jen ožužlávala,takže pleny nechala na pokoji,ani ji to nenapadlo. kdyby je měla třeba teď,tak by si jich určitě už všimla a rozcupovala.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Taky mě čeká doma nemilé překvapení v této podobě a mokrých peřin. Ale jeho osobní rekord je stržená bunda mámy a v ní krásně schováné lejno.
|
|
|
|
![]() |
|
|