Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Výchova & charakter

Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-01-2009, 18:23   #1
yzengrin
Member

yzengrin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Irisdane View Post
Tak tak, nevšímat si jich je nejlepší.ono je to časem přejde. Balthasar se vcelku rychle odnaučil dělat věci, po kterých jsem ho začala absolutně ignorovat (skákání při vítání, vrčení, když jsme se s přítelem doma objali apod.)
...jo, třeba to skákání při vítání jsme zvládli docela rychle..ale na ty dveře a ostatní nábytek skáče i v mé nepřítomnosti-je to slyšet (i přes vchodové dveře)..tak nevím, jestli to ignorovat, nebo chválit přes dveře-když je klid..
yzengrin jest offline   Reply With Quote
Old 30-01-2009, 18:30   #2
Irisdane
Junior Member

Irisdane's Avatar

Send a message via ICQ to Irisdane

Uznám, že s tímhle jsem si taky nevěděla rady, ale Balt to prostě časem přestal dělat... Teď akorát občas skočí na zeď nebo na dveře, když odcházíme nebo když nejsme doma,ale na nábytek už naštěstí nehopsá.
Irisdane jest offline   Reply With Quote
Old 30-01-2009, 19:29   #3
mellorn
Member

mellorn's Avatar

když odcházím jako poslední,tak ji někdy slyším,jak skáče a buší packama na dveře,stěnu vedle dveří máme celou omlácenou až na beton.já se teda snažím se s ní neloučit ani nevítat,ted je s ní přítel doma,protože nepracuje,tak až bude,tak jsem zvědavá,jak bude vyvádět,musím si to nepřipouštět a neřešit to. když jsme doma,může kromě kuchynské linky a PC stolu všude,na křeslo,pohovku i konferenční stoleček,my ho nepoužíváme,tak at si tam je.KDyž je sama,má k dispozici jen chodbu a ložnici a s postelí umí pravé divy,krásně ji rozhrabe,roztahá,co se dá,hlavně ,že se zlatíčko zabaví psi si rádi vynucují pozornost a třeba okřikování je taky pozornost a je jim fuk,že negativní
mellorn jest offline   Reply With Quote
Old 30-01-2009, 20:55   #4
yzengrin
Member

yzengrin's Avatar

Jo, když odcházím, taky se s ní neloučím. Jen vše zabezpečím, v rámci možností..někdy jí dám něco navíc-na zabavení (třeba ucho, nebo hračku-na kterou se tvářím, že je děsně zajímavá) a jdu. Když přijdu..tak napřed projdu pokoj..pokud je vše v pořádku (tedy hlavně suchá postel) tak ji co nejvíc pochválím..ale to už se dloooooouho nestalo. Teď taky když vejdu, spíš kouká a čeká co bude..Byt není můj, takže total demolice nesmí nastat:-(
yzengrin jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules