![]() |
![]() |
|
Různé Vše o československých vlčácích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ikdyby to tak nebylo, tak je rozhodně fajn, jak to prezentuješ. Určitě bych si domů vzal dva psy, aby jeden mohl běhat a druhej měl arest. Proč se to jinde dá zvládnout tak, že ty psi spolu vycházej?
Důkazem byla třeba smečka RD, kde byl Hanýs, Freddy a Baddy. Pochopitelně je jednodušší si říct, že to nejde než na tom zapracovat. Já se zase směju nad tím, jak se někdo baví nad tím, že si vezme psa, aby si ho mohl zavřít do kotce a smát se mu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
REJPAL
|
![]() Quote:
![]() Jinak jsi vedle, jak ta jedle ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Tady nejde o tachyony a šitíčko, ale o to, že nerozumíš svým psům a nejsi schopná jim vysvětlit, že ty rozhoduješ o tom, kdo ve smečce bude a jakou bude mít pozici. Radši buď hrdá na to, že si je můžeš zavřít do kotce a fotit.
Nejlíp je ještě jednou za tři dny nakrmit. Teď už to řešit nemusíš. King se má líp než v Arestu a Rocco si může volně běhat tak, jak sis představovala ![]() Jasně, sem strašnej citlivka, ještě něco? Nezapoměň napadat mě, když mně se nelíbí to, jak se chováš ke psům. Celkem na blití, když tohle je první, co člověku najde youtube.com na "československý vlčák": |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
REJPAL
|
![]() Quote:
Ty jsi opravdu mešuge ![]() ![]() Kdybych dala na youtube vypuštění dvou dospělých dominantních psů, kteří se nesnáší a mají spolu dlouholetý konflikt, tak bys pak možná měl nad čím zvracet a mluvit o týrání. Věnuj se svému štěňátku (a jezevci) a až mu bude 8 let a pak možná 12, tak snad i pochopíš. Nároky 8 letého a 12-ti letého čévéčka jsou dost odlišné. A King byl opravdu spešl pes ve všech směrech, ale to ví jen lidé, kteří ho znali nejen z obrázků. Taky nepochybuju, že mu je teď líp, ale z jiných důvodů než ty. Jsem zvědavá, jestli tvé představy o správném světě nevezmou při prvním problému za své. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
http://www.arqeva.cz/
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Mohl jsem se zapojit? Jsem asi jasnovidec? Koukni od kdy chodím sem a potom mi to vyčítej. Když vidím tu fotku a ten text, tak těžko můžu nějakou pozitivní skutečnost vidět.
Promiň, ale od někoho, kdo by mě zavřel do kotce a ještě se tím chlubil bych si asi život "prodloužit" nenechal. To bych radši umřel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Quote:
King už je opět "volný" - odešel 24.1.2009 půl roku po smrti svého pána. Jiřina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
O tom jak se měl King v Suchdole jsem taky něco slyšel, ale radši to nechám plavat. Neviděl jsem na vlastní oči, nemůžu hodnotit.
Nemám se za co omlouvat. Pro mě je vlk a tím pádem částečně i ČVčko jakejsi symbol svobody a když ho někdo vyfotí v kotci a hodí k tomu takovej titulek, tak snad není normální. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Měl by si se stydět za to, co si vypustil na fóru o psovi, kterého ani neznáš. Pokud podle tebe žil v tak strašných podmínkách, že smrt byla lepší, měl si na to upozornit za jeho života. Napsat to, co si majitelce napsal jen pár dní po smrti jejího psa, je naprosto nechutné a zvrácené. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Přečti si ještě jednou celé téma a možná zjistíš, že jsem měl namysli jiného psa než Kinga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|