Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-02-2009, 10:24   #1
Undertaker
Member

Ikdyby to tak nebylo, tak je rozhodně fajn, jak to prezentuješ. Určitě bych si domů vzal dva psy, aby jeden mohl běhat a druhej měl arest. Proč se to jinde dá zvládnout tak, že ty psi spolu vycházej?
Důkazem byla třeba smečka RD, kde byl Hanýs, Freddy a Baddy. Pochopitelně je jednodušší si říct, že to nejde než na tom zapracovat.
Já se zase směju nad tím, jak se někdo baví nad tím, že si vezme psa, aby si ho mohl zavřít do kotce a smát se mu.
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Old 16-02-2009, 10:37   #2
rocco
REJPAL

rocco's Avatar

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
Ikdyby to tak nebylo, tak je rozhodně fajn, jak to prezentuješ. Určitě bych si domů vzal dva psy, aby jeden mohl běhat a druhej měl arest. Proč se to jinde dá zvládnout tak, že ty psi spolu vycházej?
Důkazem byla třeba smečka RD, kde byl Hanýs, Freddy a Baddy. Pochopitelně je jednodušší si říct, že to nejde než na tom zapracovat.
Já se zase směju nad tím, jak se někdo baví nad tím, že si vezme psa, aby si ho mohl zavřít do kotce a smát se mu.
Asi jim to neumím psychologicky vysvětlit a vymazat jim paměť jako RD a nemám tachyony a šitíčko.

Jinak jsi vedle, jak ta jedle . Hele jak někdo tak citlivej může mít takovej nick........

rocco jest offline   Reply With Quote
Old 16-02-2009, 10:51   #3
Undertaker
Member

Tady nejde o tachyony a šitíčko, ale o to, že nerozumíš svým psům a nejsi schopná jim vysvětlit, že ty rozhoduješ o tom, kdo ve smečce bude a jakou bude mít pozici. Radši buď hrdá na to, že si je můžeš zavřít do kotce a fotit.
Nejlíp je ještě jednou za tři dny nakrmit. Teď už to řešit nemusíš. King se má líp než v Arestu a Rocco si může volně běhat tak, jak sis představovala
Jasně, sem strašnej citlivka, ještě něco? Nezapoměň napadat mě, když mně se nelíbí to, jak se chováš ke psům.
Celkem na blití, když tohle je první, co člověku najde youtube.com na "československý vlčák":
Old 16-02-2009, 11:12   #4
rocco
REJPAL

rocco's Avatar

Quote:
Tady nejde o tachyony a šitíčko, ale o to, že nerozumíš svým psům a nejsi schopná jim vysvětlit, že ty rozhoduješ o tom, kdo ve smečce bude a jakou bude mít pozici. Radši buď hrdá na to, že si je můžeš zavřít do kotce a fotit.
Nejlíp je ještě jednou za tři dny nakrmit. Teď už to řešit nemusíš. King se má líp než v Arestu a Rocco si může volně běhat tak, jak sis představovala
Jasně, sem strašnej citlivka, ještě něco? Nezapoměň napadat mě, když mně se nelíbí to, jak se chováš ke psům.
Celkem na blití, když tohle je první, co člověku najde youtube.com na "československý vlčák":

Ty jsi opravdu mešuge . Zasvěceně psát a mluvit o něčem, o čem nevím téměř nic je doménou politiků a demagogů a jak je vidno i hrobařů .

Kdybych dala na youtube vypuštění dvou dospělých dominantních psů, kteří se nesnáší a mají spolu dlouholetý konflikt, tak bys pak možná měl nad čím zvracet a mluvit o týrání. Věnuj se svému štěňátku (a jezevci) a až mu bude 8 let a pak možná 12, tak snad i pochopíš. Nároky 8 letého a 12-ti letého čévéčka jsou dost odlišné. A King byl opravdu spešl pes ve všech směrech, ale to ví jen lidé, kteří ho znali nejen z obrázků. Taky nepochybuju, že mu je teď líp, ale z jiných důvodů než ty.

Jsem zvědavá, jestli tvé představy o správném světě nevezmou při prvním problému za své.

rocco jest offline   Reply With Quote
Old 16-02-2009, 11:21   #5
RadeKKK
http://www.arqeva.cz/

RadeKKK's Avatar

Quote:
Asi by sis měl zjistit skutečnost, než začneš někoho odsuzovat. Díky Evě a "Suchdolským" měl King ještě dalšího 1/2 roku života. Mohl ses zapojit a pomoci. Jiřina
RadeKKK jest offline   Reply With Quote
Old 16-02-2009, 11:37   #6
Undertaker
Member

Mohl jsem se zapojit? Jsem asi jasnovidec? Koukni od kdy chodím sem a potom mi to vyčítej. Když vidím tu fotku a ten text, tak těžko můžu nějakou pozitivní skutečnost vidět.
Promiň, ale od někoho, kdo by mě zavřel do kotce a ještě se tím chlubil bych si asi život "prodloužit" nenechal. To bych radši umřel.
Old 16-02-2009, 12:17   #7
RadeKKK

RadeKKK's Avatar

Quote:
Mohl jsem se zapojit? Jsem asi jasnovidec? Koukni od kdy chodím sem a potom mi to vyčítej. Když vidím tu fotku a ten text, tak těžko můžu nějakou pozitivní skutečnost vidět.
Promiň, ale od někoho, kdo by mě zavřel do kotce a ještě se tím chlubil bych si asi život "prodloužit" nenechal. To bych radši umřel.
Je opravdu vidět, že nevíš o čem je řeč. Když se zabil František,tak po něm King zůstal. Psalo se o tom na fóru, nemusel bys být jasnovidec. King nesnášel kotec a byl naprostý závislák na Františka. Eva se o Kinga starala za pomoci lidí ze Suchdola ( nechci nikoho opomenout, proto to píši takhle). Eva měla svého Rocca v kotci a King s ní byl v bytě, pokud nebyla v práci. Měla ho s sebou i v Jetřichovicích. V kotci byl opravdu jen po velmi nutnou dobu.
King už je opět "volný" - odešel 24.1.2009 půl roku po smrti svého pána.
Jiřina
Old 16-02-2009, 12:20   #8
RadeKKK

RadeKKK's Avatar

Quote:
Můj soukromý názor je ten, že za tenhle Tvůj dovětek by ses měl Evě omluvit.
Old 16-02-2009, 14:54   #9
Undertaker
Member

O tom jak se měl King v Suchdole jsem taky něco slyšel, ale radši to nechám plavat. Neviděl jsem na vlastní oči, nemůžu hodnotit.
Nemám se za co omlouvat. Pro mě je vlk a tím pádem částečně i ČVčko jakejsi symbol svobody a když ho někdo vyfotí v kotci a hodí k tomu takovej titulek, tak snad není normální.
Old 17-02-2009, 02:16   #10
Vlkodlak
Junior Member

Vlkodlak's Avatar

Quote:
Mám pocit, že Freeking byl moc hezkej pes na to, aby dožíval v arestu.
A kdyby to byl ošklivý pes, tak by v arestu dožít podle tebe mohl?

Quote:
Měl by si se stydět za to, co si vypustil na fóru o psovi, kterého ani neznáš. Pokud podle tebe žil v tak strašných podmínkách, že smrt byla lepší, měl si na to upozornit za jeho života. Napsat to, co si majitelce napsal jen pár dní po smrti jejího psa, je naprosto nechutné a zvrácené.
Vlkodlak jest offline   Reply With Quote
Old 17-02-2009, 08:48   #11
Undertaker
Member

Přečti si ještě jednou celé téma a možná zjistíš, že jsem měl namysli jiného psa než Kinga.
Reply

Posting Rules