|
|
|
|||||||
| Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
http://www.srdcervac.wbs.
|
darley
Jj já pochopila. Reagovala jsem hlavně na poslední větu o vývoji chování k tobě za několik měsíců
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Ahaaaaa... No to bolo tak, že nikdy neviem čo jej mrške skrsne v hlave
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
http://www.srdcervac.wbs.
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
S minulou fenkou jsem v tomto směru žádný problém neměl.Dělá to pouze když má něco velkého např. půl kuřete a pod.většinou si to celé popadne a z misky si to poodnese.Pak ji jdu třeba jen pohladit a ze strachu že ji to asi seberu tak vrčí a má snahu s tím odejít.Dával jsem ji i kuře tak že mi ho musela jíst z ruky a to i trhat a překusovat a to bylo v pohodě.Ale jak má flákotu ve své moci tak nee
No v každém případě neslevím a děkuji za různé zkušenosti nějak to z toho určitě dám do kupy. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Já s tím u Balta nikdy problém neměla. Od malička jsem mu do misky sahala, případně mu jí na chvilku odebrala a to se vždycky jen posadil a čučel,kdy mu jí vrátím.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Ahoj, já osobně také se svou malou vlčicí tento problém nemám. Od začátku co jí mám doma jsem jí začal často krmit přímo z ruky. Tak že moje ruka pro ní není něco co bere, ale co dává. Teď jí budou tři měsíce a můžu jí vzít cokoliv. Kolikrát jí přidržím kost, když jí žužla a ona se ani nesnaží mi jí vyškubnout a někam s ní uteci.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
kedze tiez nepoznam problem vrcania ci inych namietok pri brani misky alebo inej dobroty, a samotne jedenie z misky len na povel sa mi ako prevencia pred pozieranim dobrotiek vonku neosvedcilo, nevidim akykolvek dovod liezt psovi do misky a brat mu nieco, co som mu raz dala
|
|
|
|
![]() |
|
|