|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
U nás v rodině jsme fenu F2 měly. Přítáhnul ho můj táta svému bráchovy někdy v roce 1979. Tvrdili, že je to F1, ale to nevychází. Jako vlk tedy určitě nevypadala. Kompletně tmavěhnědá, žádná maska, tmavé oko a maskulinní figura. Byla neuvěřitelně krotká a přítulná ke každému, přesto, že většinu času trávila na řetězu. Zvláštní, že její potomci po spojení s nějakým náhodným NO už jako vlci docela vypadaly. Její konec byl takový, že otec se svým bratrem už 25 let nepromluvil.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
#1 Docela jsem rád, že bydlím na vesnici, kde už prakticky všichni Akkona znaj a obdivujou. Kdyby mi ho někdo začal kritizovat na ulici, první reakce by byla, že bych rád viděl jeho psa a vzájemnou spolupráci. Ve třech a půl měsících jsem rád nejen za to, jak vypadá, ale jakej zatím je. Sofča je jeho sestra (mimochodem taky krásná
![]() K RD jezdím rád, taky obdivuju jehom práci, ale můj důvod je trochu jinde. Parta lidí kolem něj táhne za jeden provaz a snaha je společná, kdežto v klubu mi přijde situace taková jako ve většině organizací... jedna parta, druhá parta, osobní spory, polopravdy atd. a potom nemám nejmenší chuť něčím podobným ztrácet čas a radši budu se psem odpočívat u RD. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|