Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2009, 12:06   #1
Adrian
Junior Member

Adrian's Avatar

U nás v rodině jsme fenu F2 měly. Přítáhnul ho můj táta svému bráchovy někdy v roce 1979. Tvrdili, že je to F1, ale to nevychází. Jako vlk tedy určitě nevypadala. Kompletně tmavěhnědá, žádná maska, tmavé oko a maskulinní figura. Byla neuvěřitelně krotká a přítulná ke každému, přesto, že většinu času trávila na řetězu. Zvláštní, že její potomci po spojení s nějakým náhodným NO už jako vlci docela vypadaly. Její konec byl takový, že otec se svým bratrem už 25 let nepromluvil.
Adrian jest offline   Reply With Quote
Old 07-03-2009, 18:25   #2
Undertaker
Member

#1 Docela jsem rád, že bydlím na vesnici, kde už prakticky všichni Akkona znaj a obdivujou. Kdyby mi ho někdo začal kritizovat na ulici, první reakce by byla, že bych rád viděl jeho psa a vzájemnou spolupráci. Ve třech a půl měsících jsem rád nejen za to, jak vypadá, ale jakej zatím je. Sofča je jeho sestra (mimochodem taky krásná), takže tam to bude asi podobně a pokud jde třeba o oči... ikdyž (zatím) maj do žlutých daleko, tak se do nich rád koukám... je tam stoprocentní oddanost a věrnost.
K RD jezdím rád, taky obdivuju jehom práci, ale můj důvod je trochu jinde. Parta lidí kolem něj táhne za jeden provaz a snaha je společná, kdežto v klubu mi přijde situace taková jako ve většině organizací... jedna parta, druhá parta, osobní spory, polopravdy atd. a potom nemám nejmenší chuť něčím podobným ztrácet čas a radši budu se psem odpočívat u RD.
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules