|
![]() |
#1 | |
Wiewiórka Wredna
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
u nas ich to nie interesuje woreczki musi sobie kazdy sam kupic, kosze morzemy urzywac wrzystkie na smieci. jak nie ma w poblizu to musimy woreczek nosic ze soba do nastepnego kosza! od momentu jak musi sie placic hodniki sa trzysciejsze!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Wywalone pieniądze bo zestawów już nie ma.. a mogłyby być, za pieniądze. Z obserwacji- cala akcja niewiele zmieniła ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Ja tam woreczki kupuję sama, więc mi i tak wszystko jedno, ale z większej ilości koszy bym się szczerze ucieszyła.
![]()
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja nie pytałam czy kupujesz sama. Napisałam,że darmowa akcja była kiepsko przemyślana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
u nas tez taka akcje prubowali, ale wtedy nigdy woreczkow nie bylo bo mlodziesz i takze dorosli brali ile bylo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
"mój" podblokowy kiosk podzielił cała dostawę na 2 części: dla młodego chłopaczka i dla mnie, reszta NIE CHCIAŁA ![]() Generalnie, poza oczywistymi plusami, sprzątanie daje duży komfort łażenia przez osiedle, nikt się nie przyczepi, że pies gdzieś pod blokiem brudzi ![]() Co prawda nam się nie zdarzyły jeszcze żadne nieprzyjemności, widac naród nawykły do takich syfów, jak psie ekstrementy, śmieci, pety ,butellki itp.... ale pewien luz i komfort jest ![]() Długie lata byl problem z koszami- nie wolno było wrzucać do publicznych smietników (jakieś 3-4 lata temu to sie zmieniło) i pamiętam wyjatkowo nieprzyjemną dla mnie sytuację gdy niefajną zawartość wrzucić musiałam do jedynego, dostępnego kosza, w którym właśnie grzebal jakiś bezdomny bidnialek.. oj źle mi było wtedy, źle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Ja wolę jakiekolwiek akcje, niż ich brak.
Zawsze to o tyle więcej. Można się zaangazować w akcję organizowaną przez Wyborczą - nie obrażą się, wręcz przeciwnie. ![]() Same apele i darmowo dostępne woreczki nie zmienią świadomości i kultury ludzi. Moim zdaniem trzeba by większych mandatów, ale to takie tam sny na jawie. Ważne, że ja sprzątam i od czasu do czasu udaje mi się namówić do sprzątania kogoś jeszcze - o tyle jest zawsze bliżej do wymarzonego dobrze. ![]()
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
co do czystosci to popierm te sprzatanie. mam sama dwujke malych dzieci i dostaje goroczke jak maluchy sie na trawie bawic nie moga bo wrzdzie niespodzianki! jak widze ze ktos kupke zostawia, idzie muj synus do tej osoby z woreczkiem o prozbe! a mamusia woreczkow ma cala rolke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
love and terror
|
![]()
Ze sie tak wyraze... Zajebisty pomysl!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Wszystko da się sprzedać w odpowiedni sposób, polecam ten motyw na trawie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
love and terror
|
![]()
Ja tam nie wiem, Garuda nawet sie nie zrzyga na chodniku, musi miec trawe (mowie serio, niestety).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
To ja tez dodam , http://vimeo.com/14026736
![]()
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Akcje uświadamiające i zachęcające do sprzątania to fajna rzecz - edukacji nigdy za wiele. Ale tym bardziej martwi mnie, jak wiele z nich promuje sprzątanie kup do zwykłych foliowych torebek
![]() Gdybym miała do dyspozycji wyłącznie foliowe worki, raczej nie sprzątałabym w ogóle. Do papierowych - owszem, zbieram (na osiedlu czy w parku, w lesie nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|