![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Opções do Tópico | Modos de Exibição |
|
![]() |
#1 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Gdyby ta Wrocławska akcja była na szerszą skalę, to by było super - wczoraj o tym czytałam, bo znajoma się przeprowadza i byłam ciekawa, czy będzie w tym brać udział.
![]() |
#2 |
K-Lee Family
|
![]()
Podeślijcie jakieś linki proszę
![]() Akcja miała wejść w styczniu, ale na razie ani widu, ani słychu. Na stronie UM cisza, w ZKwP też nie widzą kompletnie nic... nawet nie słyszeli o czyjmś takim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Citação:
Poniekąd właśnie dlatego - ponieważ nie mam wystarczającej wiedzy o plastiku "biodegradowalnym", zdecydowanie wolę używać torebek papierowych. Dlatego się cieszę, że w Gdyni są torebki papierowe z kartonowymi "zakładkami" do zbierania, bardzo toto wygodne ![]() ![]() Też tak myślę. Powinniśmy chyba patrzeć trochę dalej niż na długość własnego nosa i zamiast prezentowania postawy "co z oczu, to z serca" (JA wyrzucam psie kupy do kosza na śmieci, który ktoś tam opróżnia i wywozi daleeeeko, gdzie MOJEMU trawnikowi nie zaszkodzą -> JA jestem w porządku, a nawet godny/godna naśladowania) dawać przykład osoby dbającej także o świat trochę dalszy niż własne osiedle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Citação:
![]() ![]() A co w sytuacji wieczornego spaceru (jest ciemno)? Jak tu dać przykład? Dla fanów demonstrowania są znaczki, naszywki. Świat w mikroskali zmienia jedna z naszych wokalistek, rezygnując z pampersów i wracając np. do tetry...szacun, bo tu ratowanie świata wymaga na serio sporo wysiłku.
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Última edição por Gaga : 03-13-2011 às 19:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Citação:
![]() Chodzi mi głównie właśnie o mikroskalę. Przecież psiarze rozmawiają, wymieniają się doświadczeniami i opiniami również na takie mało romantyczne tematy ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
Data de Entrada: Aug 2009
Local: Wolne Miasto Gdańsk
|
![]() Citação:
![]() |
|