![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Yzergin, docela si dovedu představit, jak si štěndo hraje po svém s malou, díky za pobavení před spaním, jestli si s ní štěndo hraje jako Ami s koťatama, tak upřímnou soustrast, ale na druhou stranu alespoň se oba otrkají, ber mou větu prosím s úsměvem, náš Ami vždy chytí Bebíčka za krkem a táhne ho do sněhu, a pak ocumlává, tak proto mi to přišlo vtipné. Sašo, máš určitě pravdu a doufám, že si občas tyto diskuze pročtou i ti co žádné pejsky nemají, ale děti ano, třeba by se i oni trochu přiučili, ale o tom, že to čtou i nepejskaři pozbývám trochu optimismu. Jinak náš Ami ten též na každého hned hupsne a pořádně mu umyje obličej i s čelistmi, pokavaď o něj jen někdo projeví trochu zájem, sice se snažím, že né každý chce pusinku, ale zatím nám to moc nejde, ikdyž zastávám názor, že je lepší, když dostane druhý pusinku než kousanec. Zeptám se, nechcete někdo založit nové téma, tentokrát třeba opak tohoto - nějaké vtipné historky, situace s vašimi miláčky? Nic podobného jsem tu nenašla, též by mě docela zaujímalo téma sice trochu divné, město, parky atd. - potýkání s exkrementy, jedni uklízejí, druzí, ne. Tak uvidím, zda někdo z těch dvou témat něco založí, pěkný večer všem.
|
![]() |
![]() |
|
|