![]() |
![]() |
|
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Neřešila bych to. Kdyby chtěl, určitě by se nějaká možnost našla. Přijde mi trochu divné, zrušit všechny své články kvůli nějakým osobním neshodám (aspoň tak to působí na mne-jako nového majitele)...na jednu stranu je problém vydat knihu znovu..na druhou stranu nevadí, že se beztak šíří nelegální cestou. To mi přijde rozumější ji vydat-zájemce si ji může koupit a je.Než takhle tajnůstkařit s celkem běžně dostupnými texty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
..leda by se tu mluvilo o nějaký uplně uplně jiných textech..což je samozřejmě možné. Jak jsem psala-jsem novým majitelem, a stále se ještě rozkoukávám..a samo nevím vše. Jen bych ještě podotkla, že některé věci, které se tu řeší, jsou min. pro nové majitele či jen nadšence, skutečně víc než nechutné..ale to jen tak na okraj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Myslím ,že "vlkaři" jsou ještě zlatí lidé
![]() ![]() Pokud vím tak pan Hartl a další kolem znovuvydání té knihy něco dělají. Osobně si ale myslím, že by to zároveň chtělo i něco současnějšího. Dnešní možnosti co lze s vlčákem dělat jsou mnohem širší a upřimně pro některé z nás i ty problematičtější části jejich jemné psyché mohou mít své kouzlo. Co třeba sbírka hororů ze života, jejichž ústředním motivem by byla vždy na konci se smějící žlutooká bestie ![]() Silně pochybuji, že by existoval majitel ČSV který by neměl čím přispět. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
Kniha o které je řeč se nešíří nelegální cestou. Mělo to být nové rozšířené vydání původní staré knihy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|