Вернуться   Wolfdog.org forum > Česky > Tisk, televize a reklamy

Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni...

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 11.03.2009, 13:54   #1
Absolut
Junior Member

Цитата:
Сообщение от Pavel Посмотреть сообщение
Danielo, nějak jsem nepochopil, co myslíš. Tím, že Jindra zakázal znovuvydání své knihy, zamezil především přístup k ní novým majitelům.
Co tady řešíte? Říká vám něco pojem duševní vlastnictví? Nebo autorská práva? To není méně než fyzické vlastnictví, ačkoli v tomhle státě si to spousta lidí pořád myslí.
Jako autor to rozchodnutí chápu a chápu ho lidsky. Pan Jedlička vůbec nemusel psát vysvětlení, proč se tak rozhodl, je to jeho majetek a může s ním naložit, jak chce. On navíc vysvětlení napsal. Nechápu, jak může někdo jeho právo obracet proti němu - že zamezil přístup ke knize novým majitelům.
Co kdybyste dal novým majitelům nebo zájemcům třeba k dispozici svůj dům, aby mohli pozorovat čévéčka a jejich zkušeného chovatele v praxi? Jde přece o plemeno .

Jana

(OT, zdravím svoji sestru.)
Absolut вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.03.2009, 14:29   #2
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Já teda nevidím do toho jak moc je klub zainteresován do vydání knihy Československý vlčák, ale je mi líto, že se ta knížka nemůže vydat třeba u jiného nakladatelství nebo prostě nějak jinak. Vždyť peníze za vydání nemusí jít nutně klubu. Můžou si je prostě rozdělit pánové autoři. E-book je sice fajn, člověk se z něj dozví co potřebuje, ale já osobně mám třeba ráda papírové knihy. Navíc v E-booku nejsou fotky a ilustrace a vůbec to prostě není ono. Pokud se připravuje nová verze knihy, hurá a sláva. Doufám, že vyjde co nejdřív a v co největším nákladu. Už se na ni těším.
Marianka.W вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.03.2009, 15:16   #3
leila
http://www.tobrok.sk

ja som asi pred rokom počula také info, že na Slovensku sa pracuje na novej knihe. Tiež si myslím, že zisk z predaja - ktorý nebude malý - by mal ísť buď autorom alebo naložiť s tým tak, ako autor uzná za vhodné, nemusí automaticky klubu, pokiaľ ten s autorom nespolupracuje.