![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Tyhle údaje vychází vždy v ročence Klubu, takže tam je členové Klubu mají k dispozici.
Last edited by Pavel; 12-03-2009 at 10:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Jestli jsi Jeníkovi nechtěl sdělit, že jakožto nečlen má smůlu, tak úplně stačilo větu ukončit za čárkou. Vnášíš sem zbytečně nepřátelskou náladu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Danielo, nechápu Tvé neustálé výpady. Ročenku dostávají členové Klubu a já skutečně nevím, kdo je a kdo není členem. Jeník se zeptal kde hledat údaje a já mu odpověděl. Proč v tom zase hledáš nějaké útoky ?
Last edited by Pavel; 12-03-2009 at 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
http://www.arqeva.cz/
|
![]()
Mám pocit, Jeník je členem klubu :-) ač ćsv nemá. Ale nevím jak dlouho, takže asi nemá všechny ročenky.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Jeniku, spousta lidí je bude platit jako každý rok na jarním svodu , můžeš taky.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Na jarní bonitaci jde samozřejmě zaplatit, ale měla by být správně podána nová přihláška. Tohle opatření se udělalo pro to, protože v minulosti byli tito neplatící členové dále vedeni v seznamu členů, byl jim zasílán Zpravodaj a odváděny za ně poplatky ČKS. Je nasnadě, že to Klub finančně poškozovalo, proto tedy to na první pohled poněkud přísné opatření... (Ale jelikož jsme lidi a vše je o domluvě, stane-li se někomu, že z vážných důvodů platbu do 31.12. nestihne, stačí zvednou telefon a domluvit se s pokladníky příslušných poboček, že platba bude uhrazena nejpozději do dd.mm. a žádné vyškrtávání ze seznamu se konat nebude). Jinak členové jsou na nutnost úhrady čl. příspěvků vždy s předstihem upozorňování jak ve Zpravodaji, tak na webu, takže je to zkrátka o osobní odpovědnosti... Omluva za o.t. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() ![]() Nenapadám tě, jen uvádím tvé myšlenky na pravou míru, když cítím že si to zasloužíš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Jeniku, měl jsi zájem o odpověď na tvou otázku, si myslím:
"Já jsem nepsal nic víc, než jen to, že mne zajímá, proč to CHK dělá tak, jak to dělá, proč provádí selekci na fenotyp, atd...." Ale musíš trochu upřesnit o co ti konkrétně jde, protože moc nerozumím o co ti v otázce jde. Na vyhodnocování DKK jsi myslím odpověď dostal. Tedy aspoň doufám ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
dostal jsem na ni odpověď. Kdyby mistr Hanuška tady nezačal rejt, tak to tak dopadlo. Konkrétně na dotazy na DKK, budu mít ještě dalším ale ty až později, budou výplývat z tohoto, co sem pak pošlu...Díky za informace
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Jenik:
jak to vypadá s těmi informacemi o DKK? Ptám se, jestli se na mě třeba nezapomělo ![]() Jana |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|