|
![]() |
#1 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Labai gaila kad visu uzdraustu veisliu "imidza" sugadino praktiskai neatsakingi seimininkai...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Aha, mes kaip tik domėjomės neseniai šia tema, turėjom planų važiuoti, tačiau pabijojom rizikuot ir keliaut su Vaidilu. Labai jau bauginančiai skamba tas draudimas įvažiuot į šalį..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ir Brukne
|
![]()
O kodėl sakai kad neatsakingi šeimininkai? Girdėjai gal kur nors ką nors apie tai?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Si menesi pasirode idomus straipsnelis Iliustruotame moksle, cituoju:
....Mazi ir vidutiniai sunys yra labiau linke elgtis agresyviai. Vis delto mazi pikti sunys nera tokie pavojingi kaip agresyvus dideli, pavyzdziui pitbultejerai buvo isvesti kovoti su kitais sunimis, jie kelia gresme ne tik zmonems, bet ir kitiems sunims. Buvo nustatyos kelios ypac agresyviu ir su zmonemis, ir su kitais sunimis mazu sunu veisles. Prie ju priskiriami, pvz., taksai ( nieko sau ![]() Na o kodel galvoju kad seimininkai - esu ir pati paragavusi kai kieno agresijos ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Kalbejau su vienu aziato seimininku... apie sunis
![]() P.S. - ta suni, kuris mane ikando, glostem pries menesi iki ivykio musu namuose, veida laize...nesvarbu, gera pamoka ir man buvo, tikiuosi ir seimininkams ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Nereikia glostyti sunu isvis.Cia tik zmogui taip atrodo, kad jis skleidzia meile suniui glostydamas ji. Suniui gal simta kart linksmiau bus jei duosi valgyt ar isvesi papildoma karta i lauka.Kaip pavyzdi galiu pateikti Majuka.nemegsta glostymu ji (ypac jei as glostau).Majukui geriau pulti i grubius zaidimus negu leistis glostomai.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|