|
|
|
|||||||
| Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
no tak já myslel že půjdeme všochni po hromadě ...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
A co sraz přímo u vlků? je to blízko od vchodu který je u centra města. V kolik že? Ti co půjdou od hlavního vchodu (blíž ke kraji Chomutova) musí přejít celou ZOO.
Vezmu reprezentativní vzorek smečky |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Já myslím, že kdo chce jít pohromadě, může jít s námi a kdo chce třeba jít dřív (nebo později), tak může. Hlavně když bude pohoda...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Ok takže Marianko vi půjdete s ostatníma od hlaváku a obejdete to k hl. vchodu ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Jo. Přesně tak. Akorát nevím, jak dlouho nám to bude trvat. Z hlaváku vyrážíme v deset.
![]() Pro případ komplikací můj mobil: 777137943 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Jj ok
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Tak v 10 u hlavního vchodu podle dohody, + cca 15 min podle vlaků, ať si všichni projdeme prochajdou zoopark. Budu tam, snad kdyby čert na koze jezdil to stihnu. Tato akce není jen vlci, ale jde o tu procházku, kde Nás všechny za odměnu čekají vlci. Těšíme se s Chilli na všechny, kteří přijdou k hlavnímu vchodu... http://www.mapy.cz/#x=130806400@y=13...od@ad=tady%20?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Ahoj, nějaké fotky z dnešního setkání v Chomutovském ZOOparku jsou v galerii "jiné psí akce" ne mém webu
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Ze včerejšího výletu jsem nadšená,bylo to hrozně příjemný,hlavně to velké množství kutálejících se štěňátek a náádherný chlapák od Úhoště. Druhý důvod pro maximální nadšení je ten, že jsme přijeli domů,Balt vypil misku vody,sežral misku žrádla,lehnul si a usnul a spal a spal a spal...a pak už byla tma a noc,tak se ani nezvedal.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
tady jsou fotky z Chomutovské zoo.Sešlo tam se dost pejsků :-) A počasí bylo nádherný. http://lakotawin.rajce.idnes.cz/
|
|
|
|
![]() |
|
|