![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam!
Dzieki za mila niedziele. Jak rzeklem, tak robie. Oto porcja kilku fotek. Niestety wraz z dziewczyna nie trafilismy z ustawieniami. Wyswietlacz nie zdradzil, ze jest nie tak jak powinno, a my nie jestesmy foto-ekspertami i jest duze ziarno. Kto sie zna i ma ochote to sobie pomajstruje w odpowiednich programach i poprawi, co nie co. ![]() ![]() Buzi, buzi Czambor Z-Z Wspolne pamiatkowe ![]() A teraz powiedz grzecznie 'aaa' Amber Clif ![]() Piekny filmowy usmiech do zdjecia. ![]() K-Lee |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Oj widze, ze sie techniczny aspekt dodawania zdjec zmienil. Juz poprawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
a ja nie widzę bu
![]() (mam blokade ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
no ja też nie widze
![]() Swoje dodaje właśnie do galerii wystawy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
czekając na foty, lecimy pogratulowac zwycięzcom a szczególnie synkowi i Unce za zabisowanie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ilmarinen Girios Dvasia
![]() Czambor z Vlceho dubu ![]() Clif od Bulizniku CS ![]() Amber Wolf z Peronowki ![]() Uni od Uhoste ![]() Enfys Braterstwo Wilczaków ![]() Kalaratri z Peronówki ![]() Adane Jantarowa Wataha ![]() Calanthe Wilk z Polskiego Dworu ![]() Łowca z Peronówki ![]() Ciri Wilk z Polskiego Dworu ![]() Mallory Silver Power ![]() Mallory Silver Power ![]() Jadiel z Peronówki ![]() ![]() Jadiel z Peronówki ![]() Alud ![]() Beti Wilk z Polskiego Dworu ![]() Alud ![]() ![]() Last edited by wilczakrew; 22-03-2009 at 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
No i jeszcze jedno.
Jako Hit sezonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Uff! Całkiem, całkiem te zdjecia wyszly, a balem sie nie milosiernie, ze wszystko spapralem i ani jednej przyzwoitej fotki nie bedzie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Na tym zdjęciu jest Agnieszka z Uni od Uhoste ( Graba )
![]() No ja dziękuje mojemu fotoreporterowi bo zrobił masę przyzwoitych zdjęć pomimo tak fatalnego naświetlenia. ![]() Wszystkich co chcą zdjęcia to pisac do mnie na priv lub email. Mam ich 190 sztuk do rozdania. Części już wysłąłem w pomniejszeniu - oryginały do odbioru. Last edited by wilczakrew; 22-03-2009 at 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Dziękuje, ze tak szybko pojawiają sie zdjęcia z opisem w galerii wystawy
![]() Wielkie buziaki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Laduje spakowana paczke na wyslijto.pl, a te 10 zdjec, ktore mialy byc, ale ich nie ma, przez moj blad, wyslalem do galerii katowickiej wystawy na wolfdogu. Laduje tam tez troche innych fotek. Tymczasem daje linki do tych 10 nieszczesnych fotek do obejzenia na fotosiku.
![]() ![]() Buzi, buzi Czambor Z-Z Wspolne pamiatkowe ![]() A teraz powiedz grzecznie 'aaa' Amber Clif ![]() Piekny filmowy usmiech do zdjecia. ![]() K-Lee http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...5caeb2fad.html |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|