![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Łowca w sumie też po powrocie ma jakby trochę rozstrojony żołądek, ale raczej skłonna byłam (i jestem nadal) szukać przyczyny w podróży i przeżyciach. Cóż, trzeba będzie uważnie obserwować. No i szkoda, że Was "dorwali". Oni przed tą granicą stali, jak jechaliśmy zarówno w jedną, jak i w drugą stronę. Nam się upiekło, szkoda że Wam nie. ![]() Napiszcie, jak już będą wyniki Mallory. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Mallory jest poważnie struta. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze i szybko wydobrzeje. Trzymam Kciuki. Trzymajcie się jakoś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Silver Power
|
![]()
No kiepsko to wygląda
![]() Wg lekarzy to musiała być chemia ( jakaś trutka, leki....diabli wiedzą co ) Wskaźniki wątroby 5- krotnie przekroczone. Trzymajcie za sunie kciuki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
Oj... trzymamy kciuki za sunie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Trzymamy! I za Was też, w końcu to i dla Was bardzo trudne, rozumiem to doskonale. Trzymajcie się i oby wszystko się ułożyło!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Trzymamy! Bedzie dobrze, bo przeciez to wilczak. My zatrucie przerabialismy w tamtym roku po majowce - padlo jednoczesnie na 3 psy (Balroga, Eligo i Ali) ze wskazaniem na zatrucie pestycydami. Ali nie dawali zadnych szans, a teraz nie ma sladu, ze jedna lapa byla juz na tamtej stronie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
Wyjdzie z tego
![]() Trzymamy kciuki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Distinguished Member
|
![]()
Jestem pewna, ze będzie dobrze, wilczaki to twarde sztuki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilkokłak
|
![]()
Już sama nie wiem; Jacek i Kaja w niedzielę rano przed domkiem wyjęli Łowcy z pyska w krótkich odstępach czasu trzy padłe krety. Myślałam najpierw, że to robota innych wilczaków, ale teraz sama nie wiem, czy to nie jakaś trutka, albo co.
![]() Trzymamy kciuki, biedna psinka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Silver Power
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Licho nie śpi...
|
![]()
O kurczę...
Zdrowia życzymy i kciuki trzymamy za szybki powrót do formy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Życzymy zdrowia Mallory i innym chorym!!! Trzymamy kciuki!!
Jak noc??? Jak sie czuje Mallory??
![]() |
#13 |
Silver Power
|
![]()
Noc OK - nie było juz wymiotów. Jeszcze sama nie pije i nie je, więc podajemy płyny strzykawką ale dziś już zaczyna się interesować wenflonem
![]() Jest jeszcze bardzo osłabiona. Dużo śpi. Wieczorem będzie lekarz. Wilczaki są silne i tym sie pocieszamy. Pozdrawiamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Super ze juz nie wymiotowała. To bardzo dobry znak.
Jeszcsze dzień lub dwa i będzie biegać ![]() Trzymamy kciuki!!
![]() |
#15 |
K-Lee Family
|
![]()
Kurcze Mallory, trzymamy mocno kciuki!!!
Wojtek, a może coś pożarła jak po wystawie pojechaliście w gości? Nie było gdzieś okazji? Może na parkingu, stacji benzynowej, zatrzymywaliście się gdzieś? K-lee zupełnie w porządku, a w ośrodku zeżarła sporo śmieci z okolicy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Rany! Martwimy się o siostrzyczkę!
![]() Trzymamy kciuki, zaciskamy łapki, ślemy całuski i czekamy na dobre wiadomości! ![]() Loreczko, nasza kochana „Barbie” bądź dzielna! Przesyłamy Ci cały nasz Mentallny Power! Hexeann & Mentall |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Trzymaj się Mallory Trzymamy za was kciuki Świetnie że jest już poprawa Będzie coraz lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Silver Power
|
![]()
Lorka większośc dnia przespała, pojona była na siłę aż w końcu dotarł do niej zapach jedzonka
![]() ![]() Uzgodniliśmy, że wieczorem oprócz antybiotyku dostanie jeszcze kroplówke bo pić nadal nie chce wcale. Jest strasznie chuda ale dziś ma zupełnie inne oczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wilkokłak
|
![]()
Uff! Idzie zatem ku lepszemu bez dwóch zdań!
Całe szczęście. Ogromnie się cieszymy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
love and terror
|
![]()
Cieszymy sie, ze sie poprawia
![]() Calkiem wyzdrowieje ![]() |
![]() |
![]() |