![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Wilczy Duch
|
![]()
Super, oby tak dalej!!! No zuch dziewczyna
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Z tą poprawą to jest różnie przy cieżkim zatruciu. Mam nadzieje, że do jutra będzie już widoczna poprawa. Biedactwo z niej ale jest silną dziewczyną i się szybko wykaraska. Dużo wytrwałosci i zdrowia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Jak Lorka??? Jestem pewna że juz duzo lepiej!!
![]() |
#24 |
K-Lee Family
|
![]()
Czały czas trzymamy kciuki, więc liczymy na dobre wieści
![]() Jak Loreczka śliczna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Silver Power
|
![]()
Z jedzeniem nadal nam nie idzie, z piciem też więc działamy na siłe strzykawką i kroplówkami ale nie pogarsza się więc jestem dobrej myśli.
Teraz trzeba trzymać kciuki za Czambora, który jak przypuszczamy wpadł na jakiś krzew i właśnie jest w drodze do okulisty. Jest w bardzo dobrych rękach w Warszawie u dr. Garncarza. Czekam na wieści od Grzesia. Pozdrawiam M |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Licho nie śpi...
|
![]()
O matko!
Co za pech...? ![]() Za Lorkę nieustająco trzymamy kciuki i dobre myśli wysyłamy, daleko nie mają więc mam nadzieję, że chociaż trochę pomogą... I za Czambora też, co jak co ale z oczkami nie ma żartów. Najważniejsze że jest pod opieką takiego specjalisty... Czekamy dalsze na wieści... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
Oryginalyn nie bede- zycze zdrowie i Mallory i Czamborowi. Biedaki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Grzesiek - co z Czamborem?? Zamartwiamy się!!!
A jak Lorka po całym dniu?? Przesyłam Wam energię ![]()
![]() |
#29 |
Silver Power
|
![]()
U nas to raz lepiej a raz gorzej. Aktualnie lepiej
![]() Pieści się jak tylko się da ![]() ![]() Dziś wieczorem ma również dostać końską dawke kroplówki. Badania mamy zrobić po tygodniu od rozpoczęcia leczenia. Wet. mówi, że trochę to może potrwać. Lory próbuje jeść, więc mam nadzieje, że bedzie dobrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
love and terror
|
![]()
Wazne, ze chce! Dzielna sunia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
O rany...
Mocno trzymamy kciuki za Lorkę! Dzielna dziewczyna jest, dacie radę! Przsyłamy Wam razem z Fu,dużo pozytywnych i ciepłych myśli ![]()
![]() |
#32 |
Wilczy Duch
|
![]()
i jak tam???
ja mam troche dzis cykora bo Kala z Gisem znalazly zdechlego kota, troche juz rozkladajacego sie ( ktos go wyrzucil na pobliski gnojownik :/ i psy go wyczuly) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Senior Member
|
![]()
Rozmawiałem dzisiaj z Małgosią i Lorka czuje się troche lepiej. Wyniki się nieznacznie poprawiły i zaczeła samodzielnie jeść bez późniejszych sesacji. Mam nadzieje, ze to już koniec i po woli bedzie wracać do zdrowia. Wątroba sie zregeneruje i wszystko powinno wrócić do normy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Szkoda tylko psiaków, naszych nerwów i tego całego stresu. Jednak dobrze, ze jest lepiej i następuje jakaś poprawa. Ja sie z tego powodu bardzo cieszę. No i podziwiam Małgosie za ten jej stoicki spokój. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Silver Power
|
![]()
Grzesiu to było dobre
![]() Jako przodująca panikara ![]() Idziemy w dobrym bo wyniki sie poprawiły. Lorka dostała apetytu. Oczywiście istnieje tylko rosołek i mięsko z warzywkami ![]() Przez ostatnie dni najeździła się bidula samochodem za wszystkie czasy bo nie można było jej spuścić z oka. Myślałam, że przez to wlewanie płynów na siłe strzykawką będzie uciekać na mój widok jak tylko się poprawi ale najwyraźniej wybaczyła mi ![]() Teraz antybiotyk już odstawiony, dostaje tylko tabletki na wątrobę i podkarmiamy chudzine a chudzina rozpieszczona na maxa ![]() Po całej kuracji będziemy się badać ponownie. Napędziła nam strachu ale teraz to myślę , że z każdym dniem będzie lepiej. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie i bardzo dziękujemy za całą pozytywną energię i dobre myśli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wilkokłak
|
![]()
Świetnie! Dzięki, że dałaś znać, co i jak.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Senior Member
|
![]()
No i jak się Małgosiu dalej rozwija zdrowienie Lorki. Czy już wraca do pełni sił. ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Silver Power
|
![]()
Z Lorką lepiej, powoli wraca do sił, grzecznie je lekarstwa. Bawi się już z mamcią Brendzią
![]() ![]() Pozdrawiam Małgosia |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Senior Member
|
![]()
No To suuper!!!
Mała wraca do zdrowia ![]()
![]() |
|